mads

Direktlänk till inlägg 10 november 2009

Nu vet jag vem trollet är!

Av Madde - 10 november 2009 11:52

Japp! Trollet är nämligen min käre sambo. Han hade lagt dem i sin låda i köket. Han har nämligen en egen låda där han får lägga allt från pennor till kvitton och annat bröte som jag inte vill se någon annanstans! Troligtvis så har han "städat" undan dem men inte lagt dem på dess vanliga "hela" två platser där vi har diverse småverktyg. Det positiva är ju i alla fall att jag hittade dem till slut. Så nu kan jag fortsätta med mina projekt! Hihi!! Jag får väl skylla på mig också då jag inte heller hade lagt dem där vi brukar. Tror det var för att jag hade tänkt sätta upp lamporna på kvällen samma dag som jag satte upp den andra lampan som de fick ligga kvar uppe. Jaja...Det man inte har i huvudet får man ha någon annanstans.Flört

 
 
Yvonne

Yvonne

10 november 2009 12:45

Hihi! Ja, vi har troll här med! STORA!
Saker ligger aldrig på sin plats, utan man måste leta och leta!
Men skönt att du hittade dom till slut i alla fall! =)

Klart du får fråga om tv:n.
När vi flyttade in här, så gick det inte koppla in någon boxer. Mottagningen var för dålig osv. Så vi valde helt enkelt att strunta i tv.
Syrran fick tag i en box som fungerade. Så hon har några kanaler hos sig. Någon gång ibland går jag ner och kollar. Kanske en timma varje eller varannan vecka.
Men vi saknar inte tv alls.
Tv-apparater har vi flera stycken. En till bara tv-spel, Michelle har en och vi en. Så jag kollar på tv varje dag, men på dvd eler vhs.
Vi har många hundra filmer och istället för att betala boxeravgift så köper vi någon ny film ibland.
Alla i familjen kan se filmer många gånger om, så det finns alltid något att titta på.
Vi köper serier ihop med syrran också, när det finns på rean.
Men vi tycker nog allihopa att vi har fått mycket mer tid tillsammans! Vi umgås mycket, hela tiden och sen blir det liksom lite lyx när vi kommer till mamma ex, och får kolla på vanlig tv ibland! Fniss.
Och jag lovar, vi var tv-narkomaner hela bunten när vi bodde i stan. Men man vänjer sig förvånansvärt snabbt vid att vara utan! Och man slipper passandet med tider. Det var superstressande tyckte jag!

Så nu vet du! =D
Kram kram!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madde

10 november 2009 13:13

Jaha. Ni har också troll ja. Hihi!! Tror nog att de finns i de flesta hemmen. Hehe!

Tack för ditt svar angående min nyfikna fråga om varför ni inte har TV. Eller rättare sagt inte kollar på TV-utbudet. Rätt ska vara rätt! ;-) Själv vet jag inte om jag hade klarat vara utan vissa serier. I alla fall inte frivilligt. :-) Vi brukar nämligen inte sätta på TV-n förrän vid 20-21 tiden så vi anser inte heller att vi är så farliga med vårat tittande. TV-n fungerar också för oss som en slags avkoppling, ett mysigt avslut på kvällen. Vi har nämligen latat till oss ordentligt med att skaffa TV till sovrummet. Faktiskt riktigt skönt att kunna ligga i sängen och kolla. Hihi!! Och så undrar man varför man går upp i vikt? Hrm?! Hehe!!

Ha en underbart trevlig dag!

Kram! ;-)

 
Julia

Julia

10 november 2009 19:19

Hej Madde!

Jag var tvungen att se efter vad Yvonne svarade på din TV-fråga. Jag ser på TV precis som de. Köper hellre nån film i månaden och engelska deckare, just nu Poirot en gång i veckan med Expressen.
Jag bor på vischan med bara SVT och TV4... dessa med ganska dålig mottagning. Ibland är inte tv-n på i flera dagar och jag saknar det inte. Vi har också massor med DVD'n och gamla VHS att titta på.

Jag ska ta mig en runda och läsa din blogg, så bli inte förvånad om du får nån kommentar till nåt som du skrev för lääänge sen ;-)

Hälsningar
Julia

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Madde

10 november 2009 19:25

Hej Julia! ;-)

Du är så välkommen så! Alltid lika kul med nya människor!

Kommer besöka din blogg också, då du har lämnat ditt så kallade avtryck.

Önskar dig en trevlig kväll härifrån så länge!

Kram! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards