mads

Alla inlägg under januari 2010

Av Madde - 4 januari 2010 13:42

Vi har två stycken barnstolar ute på annons och två har hört av sig. Det ena paret ringde och sa att de kommer om ca 1 timma. NU har det snart gått TVÅ! Det här är det värsta jag vet! Det är nonchalant att inte höra av sig om man blir försenad eller har ångrat sig. Jag sa till den andra som var intresserad att jag skulle höra av mig så fort de hade varit här vilket de blev sålda eller ej. Sa också att de snart borde vara här då det hade gått ca 50 minuter när jag pratade med honom. Fy faan helt enkelt. Egentligen känner jag för att ringa den andra och säga att jag säljer dem till honom och skiter i att öppna om de andra kommer. Tyvärr har ju jag då något som tydligen de andra saknar! Hyffs! Men dröjer det för jävla lång tid till så kommer jag att göra så. Hur illa det än är. Rätt eller fel? Vad tycker ni?

Av Madde - 3 januari 2010 19:36

Fåglar är bara för härliga!

Av Madde - 3 januari 2010 18:25

Alla har garanterat inte samma humor som jag men jag tycker de här klippen är jätteroliga! Den i mitten är en aning lång men himla kul att se i början.



Av Madde - 3 januari 2010 17:04

Har inte åstadkommit ett enda dugg idag. Till och med middagen var klar då vi åt resterna från gårdagens Indonesiska gryta. Den var till och med godare idag då den hade fått stå och dra till sig lite. Okej då. Diskat lite har jag faktiskt gjort. Wow vilket dagsverke! Bäst jag aktar mig så jag inte sliter ut mig! Hehe! Jaja, nu börjar ju sambon jobba igen i morgon så då går det ju tillbaka i samma gamla banor igen. Vad tomt det kommer bli nu när jag har vant mig vid att ha honom hemma. Han är ju ledig på onsdag igen så... ;-)

För att då till slut sammanfatta dagen så kan man väl säga att jag tagit det piano!

 Valentine piano 


Vad rolig jag var nu!

 Laughing 1 


Önskar er andra en underbar fortsatt kväll! Kram på er!



Av Madde - 2 januari 2010 00:11

Tänk att man kan bli så trött fast man inget drack igår. Vi var ju hemma strax innan tre i natt/idag morse så sent blev det ju men ändå. Jag somnade här strax efter nio nu i kväll när jag skulle kolla på Robin Hood, karlar i trikåer och vaknade här för ca 20 minuter sedan. Är jag då piggare? Nej, inte särskillt så jag passar på att önska er alla en riktigt God Natt medan jag ändå är i farten. Vi syns ju i morgon igen! Kram på er! ;-)


a16669df.gif Good Night Mouse image by angelgranny58


Hoppas att eran första dag på det nya året har varit bra!


Av Madde - 1 januari 2010 10:48

Vi kunde inte ha spenderat våran nyårsafton i bättre sällskap. För andra året i rad så var vi hos våra underbara och goa vänner. Det bjöds på god mat och många härliga skratt! För en gångs skull så var vi väldigt duktiga vad det gällde maten. Vi åt lagom! Tyvärr resulterade detta i att när vi senare satt och spelade TP så fick vi plats med mer godis och chips i stället. Vid tolvslaget så gick vi ut och tittade på andra som smällde upp sina pengar. Hehe! Den som spar han har! Hihi!

Bilden är lånad från nätet!

Som inte så ovanligt så fanns det en idiot som inte riktigt visste vad han sysslade med när han tände sina fyrverkeripjäser. De gick åt olika håll varje gång. En pjäs exploderade på backen precis intill barnen han hade med sig. Oansvarigt måste jag säga och man var allt lite nervös av att stå och titta på, trots att vi stod en bra bit bort. Som tur var vad jag vet i nuläget så hände det inget allvarligt. Vet att barnen hörde en rejäl dunk vid fönstret i vardagsrummet innan tolvslaget men vår värdinna kunde inte se om det hade hänt något i mörkret. Så jag hoppas för deras skull att allt ser bra ut ut nu när det är ljust och att inga skador syns varken på väggen eller deras bil som stod där. Önskar faktiskt att det införs en regel som förbjuder fyrverkerier inom tätbebyggda områden. Att de som vill fyra av raketer måste ta sig till särskillda platser som gäller där man får skjuta och att den som har hand om det ska vara nykter! Inte för att vara en tjurig moralkärring och förstöra firandet, utan för att det står alltid om olyckor som inträffar med just smällare/raketer som orsak. För garanterat så kommer det stå i tidningarna att: En miste handen, en skadade ansiktet, ett hus har brunnit upp på grund av nyårsraket mm, mm. Det hade väl varit skönt att slippa läsa om sådant när man vet att det lätt hade kunnat undvikas. Jaja, nog om detta.


Får väl tillägga också att nyårsskålen uteblev då vi var alldeles för mätta av allt godis och övrig dricka, så jumboflaskan med Pommac fick följa med oss hem. Oöppnad. Hihi! Men lika glada och supernöjda var vi ändå! ;-)

  



Önskar er ALLA ett Riktigt Gott Nytt År och hoppas att ni får en underbar start på år 2010! Kram på er!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards