mads

Alla inlägg under januari 2010

Av Madde - 22 januari 2010 22:55

Lyssna på texten så förstår ni vad jag menar! Hihi!

Ett och annat roligt minne poppar upp också kan jag ju erkänna. Det var tider det! Hehe! ;-)

Av Madde - 22 januari 2010 18:32

I dag har jag arbetat med min webshop hela dagen. Nya kategorier har det blivit för att kunderna ska hitta det de söker lättare. Det tar bara längre tid att gå igenom än vad jag trodde. Jag har inte ens kommit halvvägs men å andra sidan så tänkte jag förhoppningsvis öppna shopen den 1 februari så jag har ju ett tag till på mig. ;-) För övrigt så sitter jag just nu och tittar på min käre sambo som lagar middagen samtidigt som jag plitar ner lite text här. Det blir strimlat kebabkött med Uncle Ben´s Sweet & Sour Szechuan färdigsås som späds med lite grädde och det serveras med ris för oss vuxna. Till barnen blir det strimlat kebabkött med lätt crème fraiche "paprika & chili" och det späds också ut med lite grädde och serveras med mos. Det blir som grytor när det är klart så såserna serververas alltså inte brevid. Ha! Nu var det visst klart! Så då får jag runda av här. Vad det ska bli mumsigt för nu är jag faktiskt riktigt hungrig! Jag önskar er alla andra en underbar och mysig kväll! Kram på er!

Av Madde - 21 januari 2010 11:37

Idag hade jag tänkt och genomföra en Operation RÖJ i barnens rum. Har nämligen tröttnat på att de inte kan lägga in det nytvättade i garderober eller i byrålådor eller lägga smutstvätten i tvättkorgarna. I stället så ligger det grejer och kläder överallt. Jag har sagt till dem så många gånger och nu har jag tröttnat. Så jag sa till min käre sambo i går att jag skulle ta alla kläder och saker som låg där det inte skulle och lägga i påsar för att sedan säga till dem båda att jag ska "skänka dem till bättre behövande då de tydligen har för mycket grejer, eftersom det tydligen inte får plats i varken skåp eller lådor". Nu var det så att sambons 14-årige son hade stått och tjuvlyssnat på oss när vi pratade i går så när jag hade laddat med påsar och gick in i deras rum i dag så var det redan hyffsat städat. Givetvis så trodde jag att det var min sambo som hade skvallrat för barnen men fick reda på att A hade sagt att han hade hört vad vi hade pratat om till sin pappa. Kommentaren han hade sagt var: "Hon ska inte tro att hon får mer respekt för det!" Tydligen måste jag ju ha fått det i alla fall eftersom det var bortplockat idag! Hihi! Det ligger fortfarande grejer där de inte ska ligga men det får sambon ta med barnen senare. Roligast är att sonen hade talat om för sin syster som han annars säger att han inte gillar vad jag hade i görningen. Så det är ju ändå kul att se att de skyddar varandra emellanåt ändå. Hehe! Mot mig, den elaka styvmodern!


Av Madde - 20 januari 2010 10:04

Veckorna bara springer iväg. Tur är väl det för då är det snart helg igen. Samtidigt så önskade man att man hann med så mycket mer på dagarna. Man skulle vara lite av en superwoman emellanåt.   

 Superhero 

Tänk om man kunde städa, diska mm. i blixtens fart då skulle det snabbt vara avklarat och man kunde senare roa sig åt roligare saker.

 Cooking Dinner  Washing Dishes  Cleaning The Toilet  Vacuuming  Dusting  Cleaning Windows  Making The Bed  Mopping 

Själv har jag precis nyligen satt igång en maskin tvätt men det kommer allt bli några till innan dagens slut. Gränsen går när torkrummet är fullt för då får jag vänta med resten tills det första har torkat. Hade man haft superkrafter så hade man kunnat blåsa den torr på nolltid och genast tvättat mer. Hihi! Jaja, jag har egentligen ingen brådska men det hade varit så skönt att för en gångs skull kunna säga: "Japp! Då var det klart för den här veckan. Nu kan jag göra precis vad jag vill utan några måsten hängande över mig!" Å andra sidan kan jag ju strunta i vissa saker men då finns de ju där. Svävande över huvudet hela tiden.

Angel 2  

Så utan superkrafter så är det allt bäst att ta det pö om pö så högarna/dammråttorna/disken inte bara växer och växer. Hehe! Ska väll tillägga att det är faktiskt min underbara sambo brukar diska mest av oss här hemma. Han är bara så underbar!

  I Love You 

Vilket fall så önskar jag er alla andra en härligt underbar dag vilket ni grejar eller ej! Kram på er! ;-)

 Kisses 






Av Madde - 19 januari 2010 22:25

Var nyligen inne på aftonbladet.se. Där har de en bild på ett par orakade ben. Vad hemskt! Usch! Osmakligt! mm.mm Då undrar jag, vad är det som är så hemskt med ett par orakade ben?

 Black Bats 

Det är väl skönt att det finns folk som vågar visa att de inte slaviskt följer alla stylistråd till härsan och tvärsan. Själv rakar jag benen betydligt mer på sommaren än på vintern.

 Hedgehog 

Tur är väl då att jag har en "gubbe" som gillar mig för den jag är och inte för om jag har rakade ben eller ej. Hihi!

Löjligt att vissa kan hetsa upp sig så totalt på ett par orakade ben.

 Shocked 1 

Jag tycker det är härligt befriande att jag har den valmöjligheten helt själv och det antar jag att alla andra tycker också vilket de rakar benen eller ej! Undrar varför vissa har ett sådant stort behov av att hoppa på andra bara för att de inte följer "deras" regler.

 Club Me 3 

Varför inte bara vara nöjd med sig själv i stället om man nu tycker att man är så j-a perfekt och sedan hålla käften!

 Beauty Pageant 

Det var faktiskt någon som sa att vissa tjejer som är ute på krogen och raggar upp en kille borde åka dit för falsk marknadsföring. Varför? Jo, för när de kommer hem så tar de av sig de högklackade skorna och krymper med flera centimeter. Sedan så tar vissa av dem ut sina färgade linser. Tvättar av sig flera lager av smink ocn när de sedan kryper under täcket så har bysten krympt för den har stannat kvar i BH-n. Hihi!

 Mullet   (Den nakna sanningen kanske?! Hehe!)

Nej, allvarligt talat så de som orkar vara på allerten hela tiden med sitt utseende får givetvis lov att vara det. Själv skulle jag utan problem kunna gå och handla utan smink, inga som helst problem och det är riktigt skönt att vara naturlig emellanåt.

 Cavewoman 

Och med detta enda inlägg för dagen så önskar jag er alla en riktigt Goder Natter!

Kram på er!

 Valentine butterfly kiss 





 






Av Madde - 18 januari 2010 08:59

Usch vad helgerna går fort. Alldeles för fort enligt mig. Det hade inte skadat med en dag till som jag skrev till en vän igår.


Vad kommer hända denna måndag då? Jo, först så blir det lite arbete med webshopen tills jag börjar skriva en massa fel. Då vet jag att det är dags för en paus. ;-) Sedan blir det nog småpyssel lite här och där. Sambons son A är hemma idag. De har så kallad hemstudiedag.

   No School 

Det innebär att de har fått ett litet projekt med sig hem som de ska jobba med. Nackdelen med detta är att datorn hägrar hela tiden så jag tror inte att det läggs ner speciellt mycket tid på arbetet. Det är ju mycket roligare att spela än att göra skolarbeten.

 Gamer 


Då jag har tröttnat på att tjata om datorn så är det upp till min käre sambo. Det är han som får godkänna arbetet i slutet.


Vilket fall som helst så önskar jag alla andra en härligt underbar dag så länge! Kram på er!

 Valentine heart bottle 







Av Madde - 17 januari 2010 21:03

Vi har precis sett det första avsnittet av Blåsningen. Helt underbart och jättekul var det. Det roligaste var nog ändå blåsningen med Christine Meltzer. Ser verkligen fram emot nästa söndag för att kolla in vilka de blåser då. Kul att det händer något positivt i TV rutan för en gång skull. ;-)

Av Madde - 17 januari 2010 19:35

Näpp. Inga bullar idag. Jag gjorde havreflarn istället med chokladkräm i och chokladdoppade sidor. Två stycken sockerkakor till farmor, så hon blev så nöjd så. Jag fick skalkarna för de tycker jag är godast. Så några bullar hann jag inte med idag. Till middag däremot blev det mina stora hemmalagade pannbiffar med tomatsås i. Hur enkelt som helst att göra. Man gör bara köttförssmeten som vanligt efter tycke och smak, sedan gör man en pannbiff med kanter som man häller tomatsåsen i sedan så gör man en till som ett lock och pressar ihop sidorna. Tomatsåsen köper vi färdigt. Jag brukar blanda tre sorter. Tomat/basilika, tomat/vitlök och tomat/chili. Det blir underbart gott. Såsen gör man sedan på stekskyn, Vatten och mjöl som skakats till en välling, salt och peppar lite kött och grillkrydda och några skedar tomatsåsblandning. Sedan reder man av såsen med grädde. Kan säga att middagen blev mycket uppskattad av min sambo och min farmor. Jag var faktiskt riktigt nöjd själv. 

  

Perfecto


Om en stund här så ska jag gå in till min farmor så bjuder hon på härligt gott nybryggt

 Coffee Drinker 

men jag måste vila magen lite. Åt som vanligt för mycket men jag har tyvärr den förmågan när något är gott.

 Hammock 1 


Önskar er alla en härlig och mysig fortsättning på kvällen.

 Kisses 






Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards