mads

Alla inlägg den 1 januari 2010

Av Madde - 1 januari 2010 10:48

Vi kunde inte ha spenderat våran nyårsafton i bättre sällskap. För andra året i rad så var vi hos våra underbara och goa vänner. Det bjöds på god mat och många härliga skratt! För en gångs skull så var vi väldigt duktiga vad det gällde maten. Vi åt lagom! Tyvärr resulterade detta i att när vi senare satt och spelade TP så fick vi plats med mer godis och chips i stället. Vid tolvslaget så gick vi ut och tittade på andra som smällde upp sina pengar. Hehe! Den som spar han har! Hihi!

Bilden är lånad från nätet!

Som inte så ovanligt så fanns det en idiot som inte riktigt visste vad han sysslade med när han tände sina fyrverkeripjäser. De gick åt olika håll varje gång. En pjäs exploderade på backen precis intill barnen han hade med sig. Oansvarigt måste jag säga och man var allt lite nervös av att stå och titta på, trots att vi stod en bra bit bort. Som tur var vad jag vet i nuläget så hände det inget allvarligt. Vet att barnen hörde en rejäl dunk vid fönstret i vardagsrummet innan tolvslaget men vår värdinna kunde inte se om det hade hänt något i mörkret. Så jag hoppas för deras skull att allt ser bra ut ut nu när det är ljust och att inga skador syns varken på väggen eller deras bil som stod där. Önskar faktiskt att det införs en regel som förbjuder fyrverkerier inom tätbebyggda områden. Att de som vill fyra av raketer måste ta sig till särskillda platser som gäller där man får skjuta och att den som har hand om det ska vara nykter! Inte för att vara en tjurig moralkärring och förstöra firandet, utan för att det står alltid om olyckor som inträffar med just smällare/raketer som orsak. För garanterat så kommer det stå i tidningarna att: En miste handen, en skadade ansiktet, ett hus har brunnit upp på grund av nyårsraket mm, mm. Det hade väl varit skönt att slippa läsa om sådant när man vet att det lätt hade kunnat undvikas. Jaja, nog om detta.


Får väl tillägga också att nyårsskålen uteblev då vi var alldeles för mätta av allt godis och övrig dricka, så jumboflaskan med Pommac fick följa med oss hem. Oöppnad. Hihi! Men lika glada och supernöjda var vi ändå! ;-)

  



Önskar er ALLA ett Riktigt Gott Nytt År och hoppas att ni får en underbar start på år 2010! Kram på er!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards