mads

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Madde - 17 januari 2010 21:03

Vi har precis sett det första avsnittet av Blåsningen. Helt underbart och jättekul var det. Det roligaste var nog ändå blåsningen med Christine Meltzer. Ser verkligen fram emot nästa söndag för att kolla in vilka de blåser då. Kul att det händer något positivt i TV rutan för en gång skull. ;-)

Av Madde - 17 januari 2010 19:35

Näpp. Inga bullar idag. Jag gjorde havreflarn istället med chokladkräm i och chokladdoppade sidor. Två stycken sockerkakor till farmor, så hon blev så nöjd så. Jag fick skalkarna för de tycker jag är godast. Så några bullar hann jag inte med idag. Till middag däremot blev det mina stora hemmalagade pannbiffar med tomatsås i. Hur enkelt som helst att göra. Man gör bara köttförssmeten som vanligt efter tycke och smak, sedan gör man en pannbiff med kanter som man häller tomatsåsen i sedan så gör man en till som ett lock och pressar ihop sidorna. Tomatsåsen köper vi färdigt. Jag brukar blanda tre sorter. Tomat/basilika, tomat/vitlök och tomat/chili. Det blir underbart gott. Såsen gör man sedan på stekskyn, Vatten och mjöl som skakats till en välling, salt och peppar lite kött och grillkrydda och några skedar tomatsåsblandning. Sedan reder man av såsen med grädde. Kan säga att middagen blev mycket uppskattad av min sambo och min farmor. Jag var faktiskt riktigt nöjd själv. 

  

Perfecto


Om en stund här så ska jag gå in till min farmor så bjuder hon på härligt gott nybryggt

 Coffee Drinker 

men jag måste vila magen lite. Åt som vanligt för mycket men jag har tyvärr den förmågan när något är gott.

 Hammock 1 


Önskar er alla en härlig och mysig fortsättning på kvällen.

 Kisses 






Av Madde - 17 januari 2010 11:54

Vi har nämligen helt plötsligt fått en uppsjö med ägg. Farmor var här inne och lämnade en del och vi har också en del så idag blir det bakning. Tänkte mig några sockerkakor och vaniljbullar. De sistnämnda var ett önskemål från min käre sambo och sockerkaka vet jag att min farmor uppskattar. Givetvis så kommer det slinka ner några bitar av varje sort i min mage också. Hihi! Ställer mig ju inte och bakar åt andra utan att få ta del av godsakerna själv. Så snäll är jag inte. Hehe! Önskar er alla andra en härligt underbar söndag så länge! Kram på er!

Hittade den här reklamsnutten också. De vill tydligen också ha sötsaker! Både charmig och rolig. Enligt mig i alla fall. ;-) Vad är det man säger? Pojkar är alltid pojkar! Hihi!



Hittade ett roligt klipp till.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards