mads

Alla inlägg under oktober 2009

Av Madde - 12 oktober 2009 20:32

Finns en Beatboxlåt med ett speciellt mellanspel som jag och min sambo tycker oss känna igen men inte kan komma på var vi hört det förut. Här är länken till låten och det vi är ute efter är där han börjar låta som Michael Jackson. Ni vet hans hehu! :-) Det är synthens melodi i bakgrunden som vi är intresserade utav. En utmaning för alla musikallvetare där ute! Vi skulle bli väldigt tacksamma om ni löste detta huvudbry åt oss då vi tycker det låter så himla gott. Melodin vi är ute efter börjar ca 1.24 in i låten. :-)


http://www.youtube.com/watch?v=Sb1-t4yWNtg



Av Madde - 12 oktober 2009 13:28

Egentligen borde jag gå ut i trädgården och börja bygga min mur men jag har ingen lust. Solen skiner men det är kallt som bare den i vinden. Hutter! Jag vet att man blir varm bara man börjar men man ska börja också. Arbetslusten är väl inte direkt på toppnivå heller för den delen. Vet också att det måste grävas först och det är inte lika roligt. Skulle behöva låna en jordfräs också, för att vända jord/gräs för hand för att få en rabattyta är inget kul alls. Tror faktiskt att jag stannar inne i dag. Hela dagen! Känner mig så fruktansvärt onyttig bara. Får väl baka eller något i stället. Inomhus! I värmen! Japp! Nu har jag bestämt mig! Det blir inget utearbete i dag! Usch vad lat jag känner mig!Skäms Jaja...En kan inte vara på topp jämt! Vilket ni är alerta eller lata som jag i dag så önskar jag er i alla fall en trevlig måndag!

Av Madde - 11 oktober 2009 19:35

Min kille fick syn på detta underbara klipp. Jag tyckte det var så bra så jag vill dela med mig av denna superba lilla snutt! Är inte helt hundra på att det är Bruce Lee då ansiktet syns väldigt dåligt men duktig är han.


Detta måste ni bara kolla in! Helt suveren ping pong med OBSERVERA karatepinnar på ena sidan! Skitbra helt enkelt!Skrattande Där kan vi snacka om talang!


http://www.youtube.com/watch?v=Wq5-Dlf3oH0


Av Madde - 11 oktober 2009 13:07

Vi har precis hämtat hem knäckstenarna och jag kan redan se vår rabattmur framför mig. Det kommer bli perfekt! Nu är det bara jag och vädrets makter som styr när de ska läggas ut. Det är det som är så underbart med söndagar att man kan hinna göra sådant man annars inte riktigt hinner med och att min goe, underbara sambo är hemma också. Det är ju alltid roligare att greja om man är två. Annars så är det en ganska gråmulen lite råkall dag men i dag gör det inget. Vi har ju så att säga jobbat oss varma. Hehehe! Till middag i dag kommer det bli min goda köttfärssoppa. Passar alldeles utmärkt en sådan här dag. Eftersom jag tycker den är så himla god så ska jag faktiskt göra dubbel sats så räcker den till några luncher i veckan också. Receptet hittar ni i min blogg den 8 augusti om det låter lockande. Finns ingen som har smakat den än och inte bett om att få receptet. Oftast får jag höra senare också att den blivit lite av en favorit. Det ni!Flört Nä, nu ska jag börja skriva ner vad vi ska handla i dag om jag inte ska behöva koka soppa på en spik men jag önskar även er en underbar fortsättning på denna söndag!Skrattande

Av Madde - 10 oktober 2009 20:12

I dag åkte vi till en loppis uppe i Färgelandatrakten. Fynden blev tre st igelkottar, en mamma och två små som kommer få pryda trädgården till våren. Ett litet bokstöd med en jättecharmig jordglob i. En vit smideshylla som
jag tänkte ha på altanen med diverse trädgårdsprylar i. Två st DVD boxar med Sagan om ringen filmer (extended versions) för endast 50 kr st. En DVD med en Stephen King film som heter så mycket som Tales From The Darkside! Oooohhh!!! Hehehe!
Sambon hittade 17 st CD skivor med lite äldre musik för bara 2 kr st eller som vi säger här i Uddevalla, "görbilligt"! :-) Bland annat: Pandora, Culture Beat, Freebee Sonic Dream mm. De hade nämligen halva priset på allt förutom på möblerna så ALLT blev jättebilligt.

Väl hemma blev det snabbmat i form av hamburgetallrik på en av de lokala pizzeriorna som vi tog med oss för att mysa med hemma. Jättesmarrigt och ingen disk heller! "Fniss"! Hittade sedan en annons på Blocket om knäcksten för 5 kr st lite över 100 st. Så vi har ganska nyligen kommit hem efter att ha kollat in dessa och ska hämta dem i morgon med släp. Yes! Blev jätteglad när jag fick syn på annonsen och ännu gladare att de fanns här i stan. Nu väntar en kväll med TV-tittande. CSI-Miami bland annat. Sedan får vi se vad resten av utbudet kan ge.

Här är lite bilder på några av dagens fynd.

      

Önskar er alla en riktigt trevlig lördagskväll!Skrattande

Av Madde - 10 oktober 2009 08:40

Varje lördag så spelar min sambo på hästar. De är ett gäng killar som träffas och troligtvis låter som kärringar varje lördag. De har hållit på i ungefär 7 år och miljonvinsten har inte slagit in än. Så vi väntar och väntar. Hihi! Vi spelar också på lotto som nu har kommit upp i en hisklig summa. Det är faktiskt löjligt att man ska kunna vinna såååå mycket pengar. Potten är just nu uppe i 177 miljoner kronor. Räcker gott och väl med några miljoner. Hehehe! Egentligen så hade de kunnat lotta 177 st på jokernummret som vann 1 miljon kronor var och ändå är det en pott på 50 miljoner kvar till nästkommande lördag. Tänk ändå...177 st lyckliga miljonärer eller en lycklig nervös mångmiljonär. Vad låter bäst? De har nämligen för mycket pengar kvar i potten så 50 miljoner kan man vinna varje lördag fram tills årets slut. Nu är det säkert några som tycker att vi nog inte hade tackat nej till den stora summan om det var vi som vann. Givetvis så hade vi ju inte tackat nej, men allvarligt talat! Vad sjutton ska man med så mycket pengar till? Bra att ha eller? Nej, jag hade i alla fall nöjt mig med några miljoner. Det räcker gott och väl. :-) Jaja...Vi får väl se om det blir några pengabekymmer efter kvällens lottodragning som t ex, var man ska investera pengarna någonstans. "Fniss" Det är så sant som det är sagt. Att det sista som dör är hoppet! Och spelar man inte lite sådär lagom eller vågar ta några chanser...Ja då vinner man ju inget heller!

Vad det blir för övriga aktiviteter så här på lördagen har vi inte riktigt bestämt än men jag önskar er alla en riktigt skön och underbar lördag så länge!Skrattande

Av Madde - 9 oktober 2009 22:24

Var bara tvungen att tala om att resultatet av operation krullning blev jättelyckat!Skrattande

Önskar er nu en riktigt God Natt och att Ni Sover Så Gott när den tiden kommer!

Hejdå bloggen! Vi ses i morrn! :-)

Av Madde - 9 oktober 2009 20:09

Japp! Sitter just nu med spolar i hela huvudet! Håller nämligen på att permanenta håret. Jag är nämligen en sådan som fötts med så rakt hår som det går att få. Skittråkigt! Fast det är väl så om man inga lockar har så vill man ibland ha och har man lockar vill man ibland ha rakt hår. Jag gör det faktiskt mest för att få volym och för att kunna göra lite roliga frisyrer. Annars så blir det mest diadem eller att luggen som i och för sig egentligen är för lång för att kallas lugg sätts upp med ett spänne. Det bästa av allt är att det är min underbara sambo som hjälpt mig att rulla upp håret och ta i medlet. Gott att ha en sådan "gubbe" som inte räds för att göra lite icke karlgöra så här på en fredagskväll! "Fniss"  Synd bara att det ska lukta så förbannat illa och svida lite här och där. Men som min sambo sa när han drog åt en spole för mycket så jag skrek till: -Ska man bli fin får man lida pin och skrattade! Mmm...Jag sa då till honom att han är nog allt en liten smygsadist... Nejdå, så allvarligt är det nog inte. Hoppas jag...ObestämdHrm?!

Inte dyrt blir det heller. Vågar inte gissa på vad det kostar hos frisören att göra detta i dag. För ett antal år sedan så kostade det mig närmare 2000 kronor. Tyckte inte att det var värt de pengarna då resultatet blir detsamma som hemma, så sedan dess har det blivit hemanent med ett för mig utmärkt resultat. Topparna passar vi på att klippa efter varje rulle som rullas av. Enklare kan det inte bli och med det så önskar jag er alla en helt underbar fredagskväll vad ni än kommer att hitta på! Själv kommer jag sitta och se ut som en kärring ett tag till. Det är bara nerkasade knänylonstrumpor och förkläde som saknas!Skrattande

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards