mads

Alla inlägg under december 2009

Av Madde - 12 december 2009 21:56

Ja då har man varit på loppis igen då! Hittade som vanligt massor av billiga saker. Det är det som är tjusningen med just loppis att man kan hitta väldigt billiga och ovanliga saker som inte så många andra har. Här kommer lite bilder på dagens fynd.


Först ut har vi mitt bästa och vackraste fynd en söt porslinscollie.

 


Ett armband som jag tänkte fröken F här hemma ska få.

   


Urbilliga pärlsträngar. Bara 10 kr strängen för helt nya sötvattenpärlor. Ja, billigare kan det inte bli!

De är egentligen starkt lila men ser blå ut hur jag än tar kortet. Bara så ni vet. ;-)

  


Underbart härliga stora trätofflor. Modell äldre som jag tänker måla om med något mer juligare motiv.

  


Lite mer julpynt! Det mesta till fröken F vilket ni kanske förstår på färgerna rosa och lila mm.

  


Fyra rullar underbar tapetbård. Har aldrig sett något liknande förut så här kommer lite mer bilder på den för att ni ska kunna få en egen uppfattning om hur vacker den är. Tänkte man kanske kunde klä om någon byrå eller liknande med dem. Det är bara fantasin som sätter gränserna! ;-)

      


En ljusslinga med mer pastellfärgad belysning i.

  


Sambon hittade också en del saker som böcker, vaser och lite annat smått och gott. Han ska ha det till deras julklappsbytardag på jobbet, så de sakerna får ni inte se bilder på.


För övrigt så har det varit en helt underbar lördag. Efter loppisen så åkte vi ju som vanligt till våra goa vänner. Idag bjöds det på underbart god ost,skinka och broccolipaj. Det var riktigt, riktigt smarrigt. Vi blir så bortskämda när vi är där. Många skratt som vanligt också och som alltid i deras sällskap så gick tiden alldeles för fort.Crying 2

Vi kan ju trösta oss med att vi ska dit igen på nyårsafton.Noisemaker 3


Resten av kvällen kommer att spenderas framför TV-n så det blir bara lugnt och skönt. Men jag kommer tillbaka här senare igen för min dagliga natthälsning! Hejhej! Så länge!





Av Madde - 12 december 2009 10:39

Ja, jag lovade ju att ni skulle få reda på 10 saker om mig och här kommer de då!


1. Jag är en 37 åring i form (rund som jag är, är också en form) ;-) och för det mesta glad!


2. Jag har aldrig träffat min riktiga mamma trots att hon bor ca, 20 minuters bilfärd härifrån. Tog kontakt när jag var 14 men hon var inte intresserad så då fick det vara.


3. Rymde hemifrån när jag var 13 och sedan dess så har min farmor och farfar varit som mina föräldrar. De tog hand om mig så nu tar jag och min sambo hand om farmor efter det att farfar gick bort alldeles för tidigt i cancer. Vi har nämligen byggt ut huset så hon har fått en egen liten lägenhet med kök,sovrum/vardagsrum och toa. Hon har aldrig haft det så bra som nu säger hon! ;-) Så är hon nöjd så är jag!


4. Första gången jag var full så var jag bara 14 år men tyckte själv att jag var världsvan och att alla vuxna visste inte vad de pratade om. Hihi! Mmmm...Tur man blir klokare med åren.


5. Var punkare i tonåren. Trots mitt utseende då och vad många trodde så har jag aldrig provat tyngre droger. Höll mig till öl och vanliga cigaretter. Vilket jag nu försöker sluta med. Ciggen alltså! ;-) Har trappat ner från 1 paket om dagen till 2 paket i veckan än så länge.


6. Jag tycker helt ärligt att det är roligare att få ge och glädja andra än att få presenter själv. Förutom i dag när jag fick den fina utmärkelsen av Yvonne! Hihi!


7. Blir fruktansvärt ledsen och arg när jag ser djur fara illa! Hade jag själv sett något sådant pågå så vet jag inte vad jag hade gjort med förövaren i fråga. Så se upp alla djurplågare, en vacker dag kanske jag ser er och då lär inte dagen vara så vacker längre! Bara så ni vet!


8. Har svårt för att hålla tyst i bland fast jag kanske borde. Fick till exempel sparken när jag talade om för min dåvarande chef vad jag tyckte och tänkte om hans sätt att behandla sina anställda. Han gapade och skrek och kallade en stackare för fet gris bara för att klargöra vad han var för typ! Däremot så fick han punga ut med ett skadestånd till mig för att han hade gett mig sparken utan skäliga grunder. De pengarna har jag investerat i min smyckesverksamhet.


9. Jag älskar allt vad sötsaker och god mat heter! Egentligen borde jag skärpa till mig och bli lika duktig som Yvonne men jag tar det efter jul. Då ska det bli andra bullar. Men än så länge så är jag kramgo! "Fniss"


10. Jag hatar telefonförsäljare! vet att det bara är deras jobb men ett "Tack jag är inte intresserad"! Hur svårt är det att förstå den meningen?!


Ja det här var lite om mig! Men nu så är det bråttom! "Gubben" kommer här om 5 minuter och då ska vi åka på loppis följt av ett besök hos våra goa vänner. Men jag kommer tillbaka senare här i kväll! Ha en underbar lördag nu alla! Kram på er!  

Av Madde - 12 december 2009 09:27

Ja, nu på morgonen så blev jag glatt överaskad! JAG har nämligen fått en utmärkelse av kära goa Yvonne! Har aldrig fått en sådan förut och jag är JÄTTEJÄTTEGLAD! Tack! Min underbara vän! Du har gjort mig så glad här på morgonen!


Thank You



Se vad fin den är!

  

Jag ska också skriva 10 saker om mig själv men jag får nog fundera en stund på dem. Men jag lovar att det kommer senare!

Bounce

Tack än en gång! Jag är så glad! Trallallallallaaaaaaaa!

Av Madde - 11 december 2009 23:50

Jag lovade ju att det skulle komma smyckebilder i dag och jag har ju några minuter till på mig innan det går över till i morgon. Hehe!


  

 

   

             

De tre sista ska jag ta med mig till våra goa och underbara vänner i morgon. Ett av halsbanden tänkte jag att deras dotter ska få i födelsedagspresent då hon fyller år den 19 december om det skulle passa, annars så får jag hitta på något annat. Ett av de andra två ska hon också få välja ut för dotterns skull (hon är inte hemma utan är hos sin farmor i morgon om ni undrar varför hon inte väljer det själv) som hon ska ge bort det till en kompis i julklapp. Vi får väl se vad hon tycker här i morgon.


Men nu så är jag jättetrött så jag önskar er alla en underbart God Natt med denna ljuvliga bild!

Så syns vi i morgon igen! Kram på er!  

Av Madde - 11 december 2009 23:05

Nu i kväll så blev sambons son A sugen på munkar/flottyrringar. Sagt och gjort så kollade jag hur man gjorde och det såg ju inte så svårt ut. Tillbehören hade vi ju hemma så det var bara att sätta i gång.


Resultatet blev så här och de var helt ok i smaken. Inte lika goda som köpemunkar men de dög gott och A blev nöjd och belåten. ;-)

  

Av Madde - 11 december 2009 14:03

Var inne på fågelperpektivs (länk finns på sidan) blogg nyligen. Hon hade lagt ut ett underbart härligt klipp på en Kakadua som dansar så det måste ni bara kolla in. För att inte vara sämre då så hittade jag också ett pottpurri av roliga katter så jag också får lysa upp mörkret lite jag med!   


Se, skratta, dra efter andan och bara njut! ;-)


Av Madde - 11 december 2009 13:21

I dag har jag varit och skrapat bort plack från mina tänder. Det var nämligen så att när man skulle börja betala för sig vid 20-års åldern så gick inte jag till tandläkaren då jag tyckte priserna var för höga. Vilket har resulterat i att jag hade fått mycket tandsten och väldigt djupa tandfickor. Så för att inte riskera att bli tandlös går jag nu hos en specialist var tredje månad och skrapar för att inte tandstenen ska få någon möjlighet att fästa sig igen. I dag ångrar jag att jag i alla fall inte gick minst två gånger om året men det är ju alltid lätt att vara efterklok. Så ett gott råd till alla som inte går, gör det för det blir bara dyrare och dyrare ju längre man väntar. 300-400 kr är billigt x 2 gånger per år, jämförelse med 1000 lappen var tredje månad. Nu börjar jag ju komma upp i lite slantar så då går den där tandregleringen in och betalar lite men det är fortfarande väldigt dyrt. Ett litet råd så här på fredagseftermiddagen bara.


För övrigt så blir det nog en lugn fredag här. Ska kolla mer utav avsnitten på Kingdom Hospital som sambon har fixat åt mig. Spännande och lite läskigt sådär, så den serien passar mig utmärkt! Men jag önskar er alla en riktigt underbar fredag så länge! Kram på er!  


Så här kommer jag nog se ut mest i dag! Kanske inte riktigt lika söt då men... Hehe!

Av Madde - 10 december 2009 23:15

I dag har jag varit som en liten nisse i tomteverkstan.Elf

 Har nämligen varit i min smyckeverkstad och gjort smycken hela dagen. Armband och halsband har det blivit. Bilder kommer troligtvis i morgon kväll då jag får låna den bra kameran över helgen igen. Nu på kvällen har det varit TV-tittande för hela slanten. Criminal Minds och Fringe så det har bara varit lugnt och skönt.

Börjar också känna hur trött jag är så det är snart dags för kudden men jag vill ju inte gå och lägga mig innan jag önskat er en riktigt God Natt.

Så håll i er nu för här kommer det! Hihi!

  

Så syns vi som vanligt i morgon och då är det åter ljuvliga fredag!  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards