mads

Alla inlägg under december 2009

Av Madde - 28 december 2009 22:29

Då har det blivit dags för sängen igen då men vi syns ju som vanligt i morgon igen!    


  

Av Madde - 28 december 2009 15:40

Jag bara älskar den här filmen! Hoppas att ni gör det också! ;-)


Av Madde - 28 december 2009 15:16

Då det inte har hänt så mycket här idag så tänkte jag att ett roligt klipp kanske skulle bli kul. Ni måste kolla hela för det är inte så farligt som det ser ut i början. Hehe!



http://www.jesper.nu/videos/tecknat/1269-dirty_drawings/


Av Madde - 27 december 2009 23:47

Önskar er alla en riktigt underbar och God Natt så syns vi i morgon igen! Kram på er!


  

Av Madde - 27 december 2009 16:56

Näpp! Idag har jag inte gjort någonting. I alla fall inte utav värde. Såg en film nyss på TV som hette Christmas Miracle. Verklighetsbaserad film om ett par som åker snöskoters och kör vilse uppe i bergen. Så i det stora hela för att inte avslöja allt för mycket för de som inte har sett den, så handlar den väl egentligen om det som borde vara viktigast under jul. Att alla är samlade och mår bra. Inte om julklappar eller julmat vilket nog många tar för givet, utan ren och härlig familjekärlek. Tror nog även om det låter styggt från min sida att vi alla skulle råka ut för något liknande, så kanske man hade uppskattat mer det man redan har. Usch! Vad bortskämda vi har blivit. Ja, de flesta av oss i alla fall, jag kan ju inte föra talan för alla. Hihi! För övrigt så önskar jag er alla en riktigt god fortsättning och hoppas att ni haft en underbar jul. Kram på er!

 Valentine butterfly kiss Och pussar till er alla!





Av Madde - 26 december 2009 23:34

 Önskar er alla en riktigt God Natt! Så syns vi i morgon igen! Kram på er!




159.jpg Mickey Mouse Good Night image by mercy4me53

Av Madde - 26 december 2009 14:59

Livsfarlig lek på E6 i Ljungskile

Barn och ungdomar utsätter bilförare på E 6 genom Ljungskile för livsfara. De kastar snöbollar och sten mot bilarnas vindrutor. Under helgen har flera bilar utsatts. Ett par bilar har fått rutorna krossade.

Leken har pågått under en längre tid och under julhelgen tog den ny fart. Bilförarna har sett barn och ungdomar stå på bron över E 6 och kasta både snöbollar och stenar mot bilar. Flera av bilarna har fått skador på vindrutorna. En bil fick framrutan krossad, en annan fick vindrutetorkarna skadade.

Polisen uppmanar föräldrar och andra vuxna att hålla koll på den livsfarliga leken, då ett kastat föremål mot vindrutan innebär livsfara.

På juldagens kväll fick två lastbilar stora snöbollar mot vindrutorna. Det är flera ton tunga fordon som kan ställa till svåra olyckor om förarna tappar kontrollen.

Senare på juldagens kväll, vid 22-tiden var den farliga leken igång igen. Då såg vittnen fyra fem barn i tioårsåldern hålla till på bron och kasta stenar och snöbollar ner mot trafiken- Även då träffades bilar och en fick vindrutan krossad.

Polisen ser mycket allvarligt på det inträffade och hoppas på hjälp från allmänheten att få stopp på leken.

– Det är bara föräldrar och andra vuxna som kan hjälpa till att stoppa det här innan en mycket allvarlig olycka inträffar, säger Stefan Gustavsson vid polisens presstjänst i Göteborg.


Detta stod i våran lokaltidning idag. Man kan ju undra vad de barnen har fått för uppfostran. Det är ju bara en himla tur att ingen har skadats allvarligt eller till och med omkommit. Nä, som förälder så ansvarar man faktiskt för sina barns handlande och jävlar ta den förälder som skulle försvara med att "de visste inte bättre"! Det är förälderns skyldighet att tala om för barnen var de får kasta snöbollar eller inte! Slappt och likgiltigt det är vad det är! Vi har gått igenom detta med sambons barn och talat om allvaret med allt vad snöbollskrig heter och det skulle ta hus i helvete om de inte hade följt våra regler! Vad det gäller ungdomarna så är det ju bara att beklaga att vissa har fått färre hjärnceller än andra! Hur jävla svårt kan det vara att tänka längre än näsan räcker.


Se...Då fick jag skällt lite till men efter att ha läst det här kunde jag bara inte låta bli!

Av Madde - 26 december 2009 14:27

Det är som om himlen har öppnat alla portar och bara öst ner snö över oss. Minns inte riktigt när vi hade sådana här mängder med snö sist. Ja, jag vet att det inte är någonting i jämförelse med på andra platser här i Sverige men för oss är det ovanligt mycket.


Får nog ta och "skotta" för fåglarna också. ;-)

          


Vår lilla bro syns knappt längre.

  

  


Fast utsikten från köksfönstret är tjusigt.

  


Sambon har varit ute och skottat i dag och jag är evigt tacksam för att jag slapp. Det är sådär tacksamt också när man precis har skottat färdigt så kommer den jävla plogbilen och lägger upp en fin snövall igen. Så himla tröttsamt! Hade de vinklat plogen en en aning så hade vi ALLA sluppit den men som sagt, det är ont om kompetent folk idag! Vet också många som skottar tillbaka det ut på vägarna för de inte vill ha saltet som gömmer sig i snön i trädgårdarna vilket jag har full förståelse för. Detta hade skett idag och då hade han som körde plogen gått ut och skällt på den stackaren som gjorde det och skapade en jättelång kö här i backen. En Saab som stod här utanför hade han plogat in helt och hållet, från båda hållen. Ett jävla sätt helt enkelt! Visst, jag är tacksam för att de finns för annars så hade vi haft svårigheter ute på vägarna men de kan väl för faan ploga med finess! Jävla nötter! Så...Nu fick jag skällt lite också och det kändes faktiskt riktigt riktigt skönt! ;-) Annars så hoppas jag att ni andra får en bra dag vad ni än hittar på. Kram!



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards