mads

Alla inlägg under februari 2010

Av Madde - 10 februari 2010 12:54

Japp! Vi har åkt dit! Vi såg nämligen en reklam på TV för ett tag sedan. Om den här ljushållaren som man laddar med doftljus.


För en gångs skull en riktigt snygg design (enligt mig) som passar in överallt hur man än har det hemma. Två stycken doftljus ingick. En vanilj och en annan som jag inte minns namnet på.

Man byter bara ut ljuset när det brunnit ut och det är nästan inget kvar av det gamla ljuset i hållaren. Ljuset hålls på plats med hjälp av en magnet i mitten av sin glashållare. Det finns olika dofter att välja mellan men min favorit just nu är Relaxing Zen. Doften påminner om glassen Piggelin och det luktar ljuvligt här hemma just nu. Jag har fortfarande kvar mina trotjänare som man häller vatten och olja i men den här rekommenderas också.


Och jag som alltid trott att jag varit motståndskraftig vad det gäller reklamen på TV! Jo pyttsan! ;-)

Av Madde - 8 februari 2010 15:19

Idag har jag gjort en liten grej, till en söt liten tjej. Oj, rim och allt blev det också. Hihi! Vad det är tänker jag inte tala om då det ska bli en överaskning men jag hoppas att hon kommer bli glad.

 Valentine present 

För övrigt så har jag bakat två sockerkakor. En till farmor och en till de underbara herrarna som kom och skyfflade bort en hel del snö härifrån.

 Cake 2  Cake 3 

Jag fjäskade nämligen med en av snöplogsgubbarna i slutet av förra veckan och frågade om de inte kunde göra snövallarna på andra sidan gatan utanför vår garageinfart mindre. Då folk har parkerat utan sans och balans så har vi haft det väldigt svårt att komma in och ut med bilen, då snöhögarna byggts på hela tiden av plogen så har gatan blivit smalare och smalare.

 Car 2  Car 1  Car 3   Car 4 

Han jag pratade med sist sa att om det blev tid över så skulle han se om han inte kunde fixa till det. Idag kom han med en traktor och en kollega med lastbil med flak och till och med fraktade bort massor av snö.

  Tractor  Trucker Smiley 

De tog till och med bort snövallarna intill vårt staket så nu kan postisen åka förbi och lägga post i brevlådan utan att behöva gå ur.

 Mailman 

Underbart! Så de var väl värda en nybakad och ljummen sockerkaka och de blev så nöjda och glada så och jag med. ;-)
 Happy  Teethy  Cool 




Av Madde - 7 februari 2010 15:43

Ja, idag hade jag kunnat få ett pris. Inte ett pris som jag hade varit stolt över utan snarare tvärtom. Det hade kunnat se ut något i den här stilen.

  

Och det är dagens sanning! ;-)

Av Madde - 6 februari 2010 11:29

Meningen var att våra underbara och goa vänner skulle komma hit idag. Vi brukar träffas lite då och då för att äta god mat och bara ha allmänt kul. Tyvärr så hade de båda damerna i familjen blivit sjuka så det får bli vid ett senare tillfälle istället.

 Blowing Nose 

Väldigt synd då vi alla hade sett fram mot det men det är ju förkylningstider just nu och vi vet ju att vi kommer träffas snart ändå.

 Big Hug 

   

Tycker synd om "sjuklingarna" det gör jag för det är aldrig kul och vara sjuk vad det än är för åkomma. Mannen i huset får också en tanke av mig då jag vet att han får ta hand om sina damer och pyssla om dem på bästa sätt.

 Doctor 

Jag vet att de är trygga i händer så jag tror inte det dröjer så länge innan de är friska och uppe på benen igen! Too Happy 1  Wakka Wakka 


Vad kommer då vi hitta på istället? Vet faktiskt inte än men det blir alltid något.


Jag hoppas att alla som är sjuka kryar på sig och att alla får en härligt ljuvlig lördag! Kram på er!

 Love You A Ton 






Av Madde - 5 februari 2010 21:46

Så här har två bilar ställt sig nu ikväll. Precis utanför vår garageinfart! Hur i helvete tänker man då? Svar: Inte alls! Jävla muppar rent ut sagt! Hade jag haft gott om pengar så hade jag lagt in backen och gasat utav bara helevete in i den gula bilen. Hade inte visat någon pardon för fem öre. Tyvärr så är jag inte rik så det enda jag kunde göra var att skriva en lapp ...(Jävla MUPP! Tack för att du parkerade så jag inte kommer ut! IDIOT!)... och sätta i rutan och förhoppningsvis så ställer den sig inte där något mer! Man kan ju börja undra hur hjärnkapaciteten står till hos vissa!

Se! Är de inte hänsynsfulla så säg?

  

Någon som vet om man ringer bärgare. Får man betala det själv då eller blir det de som parkerat som får stå för notan?

Av Madde - 5 februari 2010 07:48

Tänkte att den här fina texten skulle få starta min blogg idag.

 

Godmorgon

Text & Musik: Torgny Söderberg? och Lasse Holm
(Tvåa i Melodifestivalen 1981)

God morgon
Är du riktigt vaken än

  
God morgon!
Har du sett nåt glatt i tidningen
Nej, det var väl längesen
Är du riktigt vaken än

 Alarm Clock 

God morgon
Nu behövs det glada tag
God morgon
Ta och leta fram ditt bättre jag
Har du något bra förslag
Nu behövs det glada tag 
 Raise The Roof 1 
Se solen åh nu stiger solen
Se solen, det blir en härlig dag
God morgon, god morgon

 Sunshine 

Se här kommer dagen
Ljusare visioner
Sångerna om vårt klinga
Åt den glada tonen
Borta är nu natten
Hör på alla skratten
God morgon, god morgon
God morgon, god morgon
Se här kommer dagen
Gladare i sinnet
Flaggan är i toppen
Önskar gamla skimmer
Klockorna ska ringa
Sångerna ska klinga
God morgon, god morgon
God morgon, god morgon min vän 
 Hi  Peek A Boo  Hi-ya! 
God morgon
Hur är det med kärleken
God morgon
Har du satt din sista slant på den
Hur är det med kärleken
Är ni överens om den

 Love Forever 

Se solen åh nu stiger solen
Se solen, det blir en härlig dag
God morgon, god morgon

Se här kommer dagen....

 Valentine heart bottle 

Hoppas att ni alla får en helt underbar och härlig fredag!

Kram på er!




Av Madde - 4 februari 2010 10:46

Blev så glad i dag när jag såg att det hade slutat snöa. Det var nämligen dags för ett tandläkarbesök nu på morgonen så det var ju skönt att slippa skotta sig ut innan. Domen då? Jo. Ett hål i en visdomstand som jag som tur är inte känner av, så det ska lagas om ca tio dagar. Nu när jag betalat så mycket innan så börjar det bli betydligt mindre kostsamt också, vilket är ett stort plus för plånboken. Tyvärr håller detta bara i sig ett år sedan får man börja på ny kula. Så jag tänkte få gjort så mycket som möjligt under denna årsperioden. För övrigt i dag så blir det nog några maskiner med tvätt och lite städning. Det bästa av allt! Jag slipper gå ut och skotta snö och det gör mig så glad och lycklig idag! Hihi!


Önskar er alla en härlig och underbar dag! Kram på er!

Av Madde - 3 februari 2010 10:44

Läste nyss i vår lokaltidning på nätet om ett stall här i Uddevalla där taket hade rasat i går kväll på grund av snömängderna. Med på lektionen fanns sex ryttare, sex hästar och ledaren som hade med sig ett barn. Tre personer skadades och en häst klämdes fast under plåt och balkar. En liten flicka hade hamnat under snö och bråte men fick hjälp och grävdes fram av andra föräldrar på plats. Räddningsledaren Anders Blomqvist berättar att en stor styrka åkte iväg.
– Förutom ambulans och polis hade vi 20 extra personer på plats inne i Uddevalla som övade. Enligt larmet var en person fastklämd men på vägen till Nöthult fick vi veta att hon hade kommit loss.
En stor räddningsinsats gjordes för att klara den fastklämda hästen. Veterinären som kom till platsen på tisdagskvällen tog beslutet att avliva hästen för att förkorta lidandet. Hästen hade fått mycket svåra skador av det nedfallande taket. Två flickor fördes till sjukhuset i Uddevalla med nackskada och en bruten arm.

En man på polisens informationsavdelning säger att det kan vara en bra idé att se över sina tak nu när det kommer ännu mera snö. Jahopp! Hur skulle det gå till undrar jag lite då? Jag kan ju inte påstå att jag skulle vilja gå upp på vårat tak och försöka få bort snön. Att det behövs det är en sak men hur sjutton skulle man bära sig åt utan att halka ner därifrån själv? Någon som vet?



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards