mads

Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

Lite småpyssel.

Av Madde - 8 februari 2010 15:19

Idag har jag gjort en liten grej, till en söt liten tjej. Oj, rim och allt blev det också. Hihi! Vad det är tänker jag inte tala om då det ska bli en överaskning men jag hoppas att hon kommer bli glad.

 Valentine present 

För övrigt så har jag bakat två sockerkakor. En till farmor och en till de underbara herrarna som kom och skyfflade bort en hel del snö härifrån.

 Cake 2  Cake 3 

Jag fjäskade nämligen med en av snöplogsgubbarna i slutet av förra veckan och frågade om de inte kunde göra snövallarna på andra sidan gatan utanför vår garageinfart mindre. Då folk har parkerat utan sans och balans så har vi haft det väldigt svårt att komma in och ut med bilen, då snöhögarna byggts på hela tiden av plogen så har gatan blivit smalare och smalare.

 Car 2  Car 1  Car 3   Car 4 

Han jag pratade med sist sa att om det blev tid över så skulle han se om han inte kunde fixa till det. Idag kom han med en traktor och en kollega med lastbil med flak och till och med fraktade bort massor av snö.

  Tractor  Trucker Smiley 

De tog till och med bort snövallarna intill vårt staket så nu kan postisen åka förbi och lägga post i brevlådan utan att behöva gå ur.

 Mailman 

Underbart! Så de var väl värda en nybakad och ljummen sockerkaka och de blev så nöjda och glada så och jag med. ;-)
 Happy  Teethy  Cool 




 
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

8 februari 2010 21:16

Det är vl härligt med folk som gör lite extra!!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madde

8 februari 2010 22:40

Japp! Det är underbart! ;-)

 
Yvonne

Yvonne

10 februari 2010 08:45

Vilka gulliga snöplogsgubbar! Och du med som bjuder dom på sockerkaka! Förstår att dom blev glada! Du kan tänka dig vilket slafsande det kommer vara sen! Mums filibabba! =)

Kram kram vännen!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madde

10 februari 2010 09:30

Ja, det var riktigt härligt att se så mycket snö försvinna härifrån. Så som sagt. De var väl värda sockerkakan. Tror också att det uppskattades då de flesta nog bara skäller över dem. Det har jag också gjort men rätt ska vara rätt. Eftersom jag blev så glad så ville jag göra herrarna glada också. Hihi!

Önskar er en härligt ljuvlig dag!

Kram på er! ;-)

 
ingela-typ

ingela-typ

10 februari 2010 11:56

hej gumman :) underbart halsband du gjort,kanske man kan beställa sådant senare oxå :)....är nyfiken på ditt shop,och dina unerbara saker :) ha det bäst.KRAM

http://imagaia.bloggplatsen

 
Ingen bild

Madde

10 februari 2010 12:42

Hello Ingela! :-) Tackar! Än så länge är det ingen som lagt ett bud så möjligheten finns. ;-)
Vad det gäller shopen så har de fortfarande problem där jag så att säga hyr platsen men jag hoppas innerligt att det snart är fixat. Vill ju komma igång någon gång.

Önskar dig en härligt ljuvlig dag!

Kram på dig! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards