mads

Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Madde - 13 februari 2010 18:16

Vi har precis kommit in efter att ha skottat bort snön från farmors tak så nu kan jag känna mig lugn. Sambon gjorde ju förstås det mesta men lite hjälp av mig fick han i alla fall. Det roliga är att han är höjdrädd men inte jag. Däremot så tycker inte jag om att gå på stegen. Ni får använda fantasin när ni tittar på de små gubbarna då jag inte hittade några som gick på stegar. Hihi!

 Rock_climber 

Speciellt när man ska gå av den upptill och sedan på den igen för att ta sig ner. Det tycker jag är läskigt men som ni förstår så gick det bra att ta sig ner även denna gången. Hehe! 

 Rock_climber 2 


Nu hoppas jag innerligt att vi inte får någon mer snö. Det som finns, räcker och blir över ett bra tag framöver. Vill ju att våren ska ha en chans att få komma till oss i år igen. ;-)

 Gardening 


Nä, nu ska vi slänga oss framför TV-n och äta lördagsgodis. Det är ju tillåtet idag. Vi har nämligen varit så duktiga, jag och sambon så vi har slutat med att äta sötsaker och andra onyttigheter på vardagarna. Jag har varit duktig i tre veckor medan sambon i två och jag är riktigt stolt över oss båda två.

 Bravo! 


En riktigt trevlig och mysig lördagskväll önskar jag er alla! Kram på er!

 Valentine heart plant 





Av Madde - 13 februari 2010 08:30

Satt precis och spelade spel och vips så fick jag ett meddelande från min mail att jag hade fått ett nytt mail från bloggplatsen i min inkorg. Det var en ny kommentar från min underbara vän Yvonne och jag blev så glad så. ;-) Kul att man kan hänga med lite fortare på så sätt om man är online vill säga. Teknikens under är inte förbi än. I alla fall inte för mig. Hihi! För övrigt så önskar jag er alla en underbar lördag och hoppas att den inbringar mycket glädje och lycka! Kram på er! För nu måste jag tillbaka och spela Twist Me Silly lite till. Hehe! 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards