mads

Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Madde - 15 februari 2010 10:09

Igår var det en underbar dag från morgon till kväll. Vi började dagen med en god frukost sedan var det dags för min alla hjärtans dags present. Nämligen en helt underbar helkroppsmassage av min älskade sambo. Det var ljuvligt kan jag säga. 

Ni får tänka er tvärtom när ni tittar på bilden. Hehe!

Massage Therapist 

Under dagen så fixade sambon min bil. Det var en slang som var tvungen att bytas men det gick så snabbt och lätt så. Han är duktig min gubbe! 


Mechanic 


Till middag blev det något så enkelt men väldigt gott som tomat och baconfyllda crepes.

   Ser kanske tråkigt ut men de gör sig faktiskt bäst utan tillbehör.


Väldigt enkla att göra. Vanliga pannkakor. Jag gjorde en sådan här sats och det blev sex stycken stora fina crepes.

 3 Ägg

3 dl Mjölk

2 dl Mjöl


När pannkakaorna väl är gjorda så lägger man upp de på en bakplåt med bakplåtspapper. Lägger på 1-2 matskedar tomatsås chili och 1-2 matskedar tomatsås basilika. Sedan så lägger man på bacon som man stekt. Vi brukar ha ca 5-6 halva skivor på varje. Jag klipper nämligen rakt över baconpaketet innan jag steker dem. Sedan viker man ihop dem och avslutar med färdigriven taco ost ovanpå. In i ugnen tills osten smält och fått en lite mer gyllene färg. Mitten i 175 grader i ca tio minuter brukar vara lagom. Sedan är det bara att äta och njuta. ;-)

Båda jag, sambon och farmor (Ja, hon fick vara med också. Det heter ju ALLA hjärtans dag.) ;-) blev så mätta och belåtna så.


Trots att det var söndag igår och egentligen ingen godisdag så fick vi ju firat lite extra ändå dagen till ära. Så då blev det min fromagesurprise.

I botten är det citronfromage, mitten är det jordgubbsfromage och i sista lagret är det chokladpudding som toppas med spritsad grädde. Tre chokladhjärtan blev det också för det var ju trots allt alla hjärtans dag igår.

  

Mummelimumma var det. Sambon lyckades äta upp hela sin medan jag och farmor kan få synda lite idag med. Ajabaja! ;-) Jaja, jag ska ju till tandläkaren och laga ett hål idag, så något får jag väl belöna mig med sedan när jag kommit hem igen. Hehe!


Hoppas att eran dag var lika underbar som våran.


Nä, nu ska jag ut och kolla på andras bloggar här men jag önskar er alla en trevlig måndag och hoppas att den ger er mycket glädje och lycka!


Kram på er!

 Valentine heart cloud 






Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards