mads

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Madde - 17 februari 2010 12:26

Då var den andra tröjan färdig.

  

Det gick mycket fortare än vad jag trodde men å andra sidan så var ju som sagt tyget redan färdigklippt, så det var ju bara att gasa på. Hihi! Riktigt härligt tyg var det att sy i också. Får nog köpa lite mer sådant och sy en sommartröja utav senare. Nu däremot så är det dags för lunch enligt min mage. Hoppas ni haft en bra dag. Om inte... Så hoppas jag att den blir bättre. Hihi! Kram på er!

Av Madde - 17 februari 2010 09:32

Det blir till att sy idag med.

 Sewing Machine 

Fördelen idag är att tygdelarna till tröjan klippte jag till igår så det är bara att sätta sig och sy med en gång. Det roliga med att sy själv är att man får det precis som man själv vill ha det. Då jag tillhör de med rundare former så hittar jag nästan aldrig något snyggt ute i butikerna heller.

 Fat Woman 4 

 Att man sedan slussas till små avdelningar där de större storlekarna hänger gör ju inte saken bättre. Kläderna enligt mig är för det mesta gräsliga. De sys på ett sådant sätt att när jag tar på mig dem så ser jag ännu större ut än vad jag redan är. Klockfromade tunikor med söm som ska gå under bysten hamnar mitt på. Oj! Nu fick jag visst fyra bröst istället för två. Höggravid ser jag ut också. Ungefär så tänker jag när jag ser mig i spegeln i provhyttarna. Hihi! Ja, jag vet att det är självförvållat att vara stor men bara för det så vill jag ju kunna klä mig snyggt i alla fall. Hur svårt hade det varit att göra alla kläder i alla storlekar. Måste det göras speciella för oss tjockisar så att det syns ännu mer var vi köpt kläderna någonstans? Ja, man kan faktiskt se var de större köper sina kläder för oftast så fastnar de för samma plagg. Raka, enkla och lite längre brukar gå hem. Det som hänger kvar är de fula blusarna med krås och de vida byxorna där jag kan få i två ben i ett byxben. Då jag inte är så lång heller, så skulle jag mot mitt bättre vetande ta på mig deras kläder så skulle jag se ut som en vandrande liten kub.

 No 

 Lika på alla håll och kanter. Snyggt? Nej! Inte det minsta! Jag kan ge mig f-n på att den som designar kläderna för storvuxna har aldrig varit stor själv eller om ens umgåtts med en. Så därför tycker jag om att sy mina kläder själv. Då ser jag inte så stor ut som jag egentligen är och samtidigt kan man med klädernas hjälp göra att man faktiskt ser lite längre ut också. Inte dumt att lura ögat emellanåt.

Nä, om jag då skulle sätta igång så det blir en tröja idag med. Önskar er andra en härlig dag så länge! Kram på er!



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards