mads

Alla inlägg under mars 2010

Av Madde - 9 mars 2010 18:54

Japp! Då har man tyvärr nästan legat till säng hela dagen för att ta igen för förlorad sömn i natt. Men nu är jag nästan mitt gamla vanliga jag igen så i morgon blir det nya tag. Sambon har ju fixat Zumba åt mig. Det är tränings DVD-er fast man dansar istället, så om jag känner mig på topp i morgon så tänkte jag testa detta.

 Chili 

Jag älskar att dansa så det låter som ett perfekt träningssätt för mig. Hihi! I alla fall så länge ingen är hemma i huset och undrar om vi fått in en hel elefanthjord här. Hehe!

 Elephant Elephant Elephant Elephant Elephant  


Nu i kväll blir det däremot fortsatt lugnt. Vill ju inte ha värken tillbaka och sedan så är det ju åter dags för en av mina favoritserier igen efter en alldeles för lång väntan. ;-) Nämligen The Mentalist. Så jag och gubben ska bara mysa och jag önskar er andra också en mysig kväll! Kram på er!

 Fairy 





Av Madde - 9 mars 2010 07:43

Under natten så har det värkt som bara den.  

Jag fick ta dubbel dos av värktabletter för att det över huvudtaget skulle hjälpa.

 Feeling Blue  Pill  Pill 

Har suttit uppe i omgångar och spelat spel via datorn för att försöka få tankarna på annat håll. Till slut satt jag upp och sov. Hihi!

 Computing  Sleepy 

Valde då att gå in och lägga mig framför TV-n och lyckades somna stundvis. Nu däremot så är det mycket bättre och jag känner bara av det lite grann men däremot så kommer det nog bli mer tupplurar under dagen här för jag är fortfarande trött.

  TV 2  Sleeping 

Så nu kan jag börja glädjas ordentligt av att tanden är väck. 

 yes 

Konstigt egentligen. Ingen av de andra gångerna har gjort så här ont. De har faktiskt knappt känts. Jaja, en kan inte ha tur jämt och ut skulle den vilket fall. Hehe!

 Thinking   

Så än så länge vet jag inte vad som kommer hända här under dagen men jag önskar er alla en underbar och härlig dag!

Kram på er!  

Valentine heart plant








Av Madde - 8 mars 2010 16:23

Då var man hemma igen då. Tyckte det gick väldigt fort idag men det var ju bara gott det. ;-) Bra gick det också med sprutorna. Tre gånger fick han bedöva men det var ju bara första sticket som kändes så det var helt ok. Jag hoppas också att det inte kommer göra allt för ont när bedövning släpper här senare. De andra gångerna har jag knappt känt av något alls så jag håller tummarna att det blir likadant den här gången. Det värsta just nu är att jag är så törstig och så får jag inte dricka förrän om två timmar. Jaja... Nu är det i alla fall gjort! Underbart!

 Yes! 

Jag fick också order om att ta det lugnt resten av kvällen och inte göra något ansträngande och det ska nog inte bli så svårt. Hehe!

 Recliner 

The Legend Of The Seeker! Here I come! ;-)


Önskar er andra en trevlig och mysig måndagskväll! Kram på er!





Av Madde - 8 mars 2010 10:11

Har en visdomstand som spökat ett tag nu och i eftermiddag ska den väck.

  

Tooth

Det ska bli riktigt skönt faktiskt men jag ser inte fram emot att ta bedövningssprutan men det går bättre nu i alla fall med den här underbara tandläkaren. Han är så försiktig som det bara går och mer kan man ju inte begära.

 Nurse 

Synd bara att det gått så många år innnan man hittade rätt och man istället varit så rädd att man struntat i att gå fast det hade behövts. Nej, det är allt skillnad då jag till och med har kunnat sova utan problem i natt.

 Dreaming 

Hade det varit förr så hade jag inte kunnat det och jag hade haft ont i magen under hela dagen innan besöket men nu är det faktiskt helt okej. Man kan väl säga i nuläget att jag både ser fram emot besöket och ändå inte. Det jag ser fram emot är att jag vet att när tanden är borta så kommer ju tandvärken vara likaså.

Dentist 

Det som jag mindre ser fram emot är just sprutan men jag vet ju att den går över ganska snabbt så... sedan kommer ju allt vara perfekt igen;-)

 Woohoo! 

Ska inte vara där förrän klockan 15.00 så jag har ändå hela dagen framför mig att hitta på något kul att pyssla med. Tror nog det blir lite smycketillverkning då det är både kul och avslappnande.

 Charm  Bracelet 

Önskar er andra en härlig och ljuvlig måndag! Kram på er!

  Rainbow 






Av Madde - 7 mars 2010 13:28

Vi hade besök här igår av våra underbara och goa vänner. Äntligen! Hihi!

 Too Happy 2  Rolly 3  Way Too Happy  Rolly 1 

Första vändan blev ju inte av för då var "damerna" sjuka och nästa omgång fick de inte komma hit för mig då det var snökaos här. Fast igår var det bara att köra på. Vackert väder och inga sjukdomar. ;-) Vi hade gjort det väldigt enkelt för oss. Vi bjöd först på våfflor med grädde och sylt. Senare bjöd vi på hämtmat från thairestaurangen i form av tre små rätter. Dessa tre rätter består av biff med röd curry och bambuskott, kycklinggrillspett med jordnötssås och fläskfilé med vitlök, vitpeppar och grönsaker. Sambon tog däremot friterade revbensspjäll med vitlök, vitpeppar med stark sötsur sås. Jag och sambon tycker ju det är himla gott och jag hoppas att även våra gäster tyckte om det. De åt i alla fall. ;-)

 Pizza Parlor 2 

(Vet att det är pizza på bilden men det fanns ingen annan rolig bild med fyra personer runt ett bord så ni får använda er lite av er fantasi.) Hihi!


Barnen fick halva specialare. Grillad korv med bröd och mos.

 Hotdog  Hotdog  Hotdog 

Vi hade också skaffat efterätt men det var det ingen av oss som orkade så det blev smågodis och chips lite senare i stället. Konstigt egentligen. Hur mätt man än är så orkar man alltid med lite godis. Hehe!

 I Love Candy  Chips 

Många olika samtalsämnen och massor av skratt blev det som vanligt. Sambons dotter fick huvudvärk så hon mådde lite illa så hon fick ta sig en värktablett och lägga sig och vila en stund. Under tiden fick deras dotter vara med oss vuxna men som tur var hade hon med sig sitt Nintendo DS. Så ibland är det allt tur att de där spelen finns. En Scooby doo film tittade hon på också. 

 Gamer 

Sambons dotter piggnade till senare så då satt de nere i hennes rum och tittade på Andra chansen (melodifestivalen).


Tyvärr sa tiden swisch och så skulle de åka hem. Alltid lika tråkigt då vi har så himla kul ihop men det kommer ju fler gånger. Det vet vi!

 Hourglass           

Vi däremot, jag, sambon och bägge barnen kom inte i säng förrän vid 02-tiden. Det började med att min sambos dotter frågade hur man gör en film när vi satt i köket och då letade vi upp käcka klipp från nätet och visade. Video Camera

 Spaceship  Superhero  Fireball  Raptor  Fairy 

  

Just när man sitter med sådan saker så har ju tiden också en förmåga att försvinna. Av då förståliga skäl enligt mig så är vi ganska orkeslösa hela bunten här idag. Det kommer inte bli många knop här inte utan det blir nog mer eller mindre en film/TV dag för oss allihop.

 TV 3  TV 1  TV 2 



Önskar er alla en underbar, solig och härlig söndag! Kram på er!

 Sunshine   Wakka Wakka  Sunshine 






Av Madde - 6 mars 2010 07:20

Vaknade sådär olidligt tidigt idag. Pigg och utsövd, så det gick inte att sova vidare hur mycket jag än ville. Frågan man ställer sig när resten av "huset" sover är:


Vad ska man göra?

 Question Mark 

Vad sjutton ska jag göra, för att inte de andra störa?

Ska i alla fall först, släcka min morgontörst.

 Chugger 

Några bloss ute lär det också bli, för tyvärr så är inte den tiden ännu förbi.

Dålig karaktär jag har, men minskat ner och en dag i taget jag tar.

En dusch heller inte skadat hade, för jag vill ju vara en ren Madde. ;-)

 Diving 

Men det just nu också för mycket väsen för, så vänta lite till jag bör.

Lite hungrig jag också är, men jag vill ju äta med min sambo så kär.

 Couples 

Läsa en bok i husets lugna vrå, är jag inte i denna stund heller så sugen på.

 Reading 

Så jag får nog fortsätta tassa på tå, i alla fall en timma till eller två.


Önskar er andra  en riktigt God Morgon och hoppas att ni får en underbar och ljuvlig lördag!


Kram på er!

 Blow Kiss 








Av Madde - 5 mars 2010 08:15

Nödrim på hög nivå men det är just städdag idag!

  Dusting Vacuuming Cleaning The Toilet  Mopping 

Fredagar tycker jag passar så bra för då är det hyffsat rent och snyggt under helgen. Så man bara kan mysa och umgås.

 On The Cheek 

Får se om jag även hinner med något pyssel också det hade ju varit kul. Jag var inne på Margits blogg igår. Hon tyckte att hon hade haft en lugn dag. Det tyckte inte jag. Hihi! Jag kan erkänna att när jag läste det hon hade gjort på en "lugn" dag så är mina lugna dagar näst intill komadagar jämförelsevis. Hehe!

Fast idag ska jag i alla fall vara lite redig så jag inte känner mig helt onyttig. Solen skiner här och fåglarna sjunger så gott. Härligt helt enkelt! Det kanske blir en vår i alla fall så småningom.

 Sunshine  Crow 


Önskar er alla en härlig och underbar dag! Kram på er!

 Polar Bear 





Av Madde - 4 mars 2010 14:06

Var precis ute och kollade brevlådan och där låg idag ett brev från Lovefilm. Inuti låg serien Tillbaka Till Eden. Kommer ihåg att jag såg den när den gick på TV men det var ju hur länge sedan som helst. Då min sambo är med i Lovefilm så bad jag han beställa hem den och det ska bli så kul att se den igen.

 Hittade en liten trailer på TV4 Guld.

Recensionen nedan är tagen från Lovefilm.

Stephanie Harper har skönhet, pengar och ett lyckligt giftermål - tror hon. Men i själva verket har hennes älskade make en hemlig affär med Stephanies bästa väninna och planerar att röja sin fru ur vägen på det mest fruktansvärda sätt.... Det finns många klassiska berättelser om passionerad kärlek och ond bråd död, men det finns bara en "Tillbaka till Eden" - kultserien framför alla andra som sågs av miljoner TV-tittare världen över på 80-talet. En historia som inkluderar allt från stenrika arvtagerskor och hänsynslösa älskare till krokodilattacker, plastikoperationer och gruvlig hämnd.

Nä, jag tror nog jag ska ta och kolla in första skivan av tre nu med en gång men jag önskar er andra en härlig och ljuvlig dag! Kram på er!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards