mads

Direktlänk till inlägg 7 mars 2010

Lyckad lördag! :-D

Av Madde - 7 mars 2010 13:28

Vi hade besök här igår av våra underbara och goa vänner. Äntligen! Hihi!

 Too Happy 2  Rolly 3  Way Too Happy  Rolly 1 

Första vändan blev ju inte av för då var "damerna" sjuka och nästa omgång fick de inte komma hit för mig då det var snökaos här. Fast igår var det bara att köra på. Vackert väder och inga sjukdomar. ;-) Vi hade gjort det väldigt enkelt för oss. Vi bjöd först på våfflor med grädde och sylt. Senare bjöd vi på hämtmat från thairestaurangen i form av tre små rätter. Dessa tre rätter består av biff med röd curry och bambuskott, kycklinggrillspett med jordnötssås och fläskfilé med vitlök, vitpeppar och grönsaker. Sambon tog däremot friterade revbensspjäll med vitlök, vitpeppar med stark sötsur sås. Jag och sambon tycker ju det är himla gott och jag hoppas att även våra gäster tyckte om det. De åt i alla fall. ;-)

 Pizza Parlor 2 

(Vet att det är pizza på bilden men det fanns ingen annan rolig bild med fyra personer runt ett bord så ni får använda er lite av er fantasi.) Hihi!


Barnen fick halva specialare. Grillad korv med bröd och mos.

 Hotdog  Hotdog  Hotdog 

Vi hade också skaffat efterätt men det var det ingen av oss som orkade så det blev smågodis och chips lite senare i stället. Konstigt egentligen. Hur mätt man än är så orkar man alltid med lite godis. Hehe!

 I Love Candy  Chips 

Många olika samtalsämnen och massor av skratt blev det som vanligt. Sambons dotter fick huvudvärk så hon mådde lite illa så hon fick ta sig en värktablett och lägga sig och vila en stund. Under tiden fick deras dotter vara med oss vuxna men som tur var hade hon med sig sitt Nintendo DS. Så ibland är det allt tur att de där spelen finns. En Scooby doo film tittade hon på också. 

 Gamer 

Sambons dotter piggnade till senare så då satt de nere i hennes rum och tittade på Andra chansen (melodifestivalen).


Tyvärr sa tiden swisch och så skulle de åka hem. Alltid lika tråkigt då vi har så himla kul ihop men det kommer ju fler gånger. Det vet vi!

 Hourglass           

Vi däremot, jag, sambon och bägge barnen kom inte i säng förrän vid 02-tiden. Det började med att min sambos dotter frågade hur man gör en film när vi satt i köket och då letade vi upp käcka klipp från nätet och visade. Video Camera

 Spaceship  Superhero  Fireball  Raptor  Fairy 

  

Just när man sitter med sådan saker så har ju tiden också en förmåga att försvinna. Av då förståliga skäl enligt mig så är vi ganska orkeslösa hela bunten här idag. Det kommer inte bli många knop här inte utan det blir nog mer eller mindre en film/TV dag för oss allihop.

 TV 3  TV 1  TV 2 



Önskar er alla en underbar, solig och härlig söndag! Kram på er!

 Sunshine   Wakka Wakka  Sunshine 






 
 
Ingen bild

Carina

7 mars 2010 20:40

Vi hade också en väldigt trevlig dag och vi tackar så mycket för alllt!

Men fy på er ni har väl inte suttit inne hela dagen hoppas jag? Man blir ju nästan salig av detta underbara väder. Ut och njut!!!

 
Yvonne

Yvonne

8 mars 2010 07:21

Å, va kul att det äntligen blev av! Och maten lät ju väldigt god! Mums! =)
Vi var i Trollhättan igår och det var fina vägar att köra på! Skönt med torra och isfria vägar när man är ute och kör bil!

Önskar dig och lilla guben en underbar dag!
Jag ska till mamsen och hjälpa henne att tvätta, för hon är nyopererad. Det ska bli jättemysigt! =)

Kram kram vännen!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madde

8 mars 2010 10:01

Carina: Det är vi som ska tacka för erat trevliga sällskap och som vanligt så saknade vi er så fort ni hade åkt.

Njae...Jag kollade faktiskt mest på film igår men några vändor ut blev det. Var ju ute och kelade en stund med grannens katt som kom på besök bland annat. Hihi!
R o F däremot tog sig en tur ut till Torp och kollade runt lite i affärerna. Själv var jag för lat så jag får väl skämmas lite nu då... ;-)

Önskar er en härlig och ljuvlig dag!

Kram på er! ;-)

 
Ingen bild

Madde

8 mars 2010 10:11

Yvonne: Ja, det var på tiden och trevligt hade vi som vanligt.
Det var ju synd att jag inte visste att ni skulle till Trollhättan. Ni hade ju kunnat komma förbi och fått lite gott fika men det kanske blir fler chanser? Hoppas i alla fall att ni hade en trevlig dag där.

Jasså, din mamma är nyopererad. Det låter inget kul, så då är det ju en himla tur att hon har en så snäll och underbar dotter som kan hjälpa till när det behövs. Det är hon nog väldigt glad och tacksam för.

Önskar er en härlig och ljuvlig dag!

Kram på er! ;-)

 
ingela-typ

ingela-typ

9 mars 2010 12:47

oj :D ni hade det mysigt värre det hör jag....o massa gott o äta,man blir ju änna lite avis :) Kram på dej

http://bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Madde

9 mars 2010 18:41

Ja, det var riktigt mysigt och roligt. Maten var god också men du kan ju göra massor av sådant gottigott själv så jag är allt avis på dig också ska du veta. Hihi!

Önskar dig en underbar kväll!

Kram på dig min goe Ingela! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards