mads

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Madde - 7 mars 2010 13:28

Vi hade besök här igår av våra underbara och goa vänner. Äntligen! Hihi!

 Too Happy 2  Rolly 3  Way Too Happy  Rolly 1 

Första vändan blev ju inte av för då var "damerna" sjuka och nästa omgång fick de inte komma hit för mig då det var snökaos här. Fast igår var det bara att köra på. Vackert väder och inga sjukdomar. ;-) Vi hade gjort det väldigt enkelt för oss. Vi bjöd först på våfflor med grädde och sylt. Senare bjöd vi på hämtmat från thairestaurangen i form av tre små rätter. Dessa tre rätter består av biff med röd curry och bambuskott, kycklinggrillspett med jordnötssås och fläskfilé med vitlök, vitpeppar och grönsaker. Sambon tog däremot friterade revbensspjäll med vitlök, vitpeppar med stark sötsur sås. Jag och sambon tycker ju det är himla gott och jag hoppas att även våra gäster tyckte om det. De åt i alla fall. ;-)

 Pizza Parlor 2 

(Vet att det är pizza på bilden men det fanns ingen annan rolig bild med fyra personer runt ett bord så ni får använda er lite av er fantasi.) Hihi!


Barnen fick halva specialare. Grillad korv med bröd och mos.

 Hotdog  Hotdog  Hotdog 

Vi hade också skaffat efterätt men det var det ingen av oss som orkade så det blev smågodis och chips lite senare i stället. Konstigt egentligen. Hur mätt man än är så orkar man alltid med lite godis. Hehe!

 I Love Candy  Chips 

Många olika samtalsämnen och massor av skratt blev det som vanligt. Sambons dotter fick huvudvärk så hon mådde lite illa så hon fick ta sig en värktablett och lägga sig och vila en stund. Under tiden fick deras dotter vara med oss vuxna men som tur var hade hon med sig sitt Nintendo DS. Så ibland är det allt tur att de där spelen finns. En Scooby doo film tittade hon på också. 

 Gamer 

Sambons dotter piggnade till senare så då satt de nere i hennes rum och tittade på Andra chansen (melodifestivalen).


Tyvärr sa tiden swisch och så skulle de åka hem. Alltid lika tråkigt då vi har så himla kul ihop men det kommer ju fler gånger. Det vet vi!

 Hourglass           

Vi däremot, jag, sambon och bägge barnen kom inte i säng förrän vid 02-tiden. Det började med att min sambos dotter frågade hur man gör en film när vi satt i köket och då letade vi upp käcka klipp från nätet och visade. Video Camera

 Spaceship  Superhero  Fireball  Raptor  Fairy 

  

Just när man sitter med sådan saker så har ju tiden också en förmåga att försvinna. Av då förståliga skäl enligt mig så är vi ganska orkeslösa hela bunten här idag. Det kommer inte bli många knop här inte utan det blir nog mer eller mindre en film/TV dag för oss allihop.

 TV 3  TV 1  TV 2 



Önskar er alla en underbar, solig och härlig söndag! Kram på er!

 Sunshine   Wakka Wakka  Sunshine 






Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards