mads

Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Madde - 8 mars 2010 16:23

Då var man hemma igen då. Tyckte det gick väldigt fort idag men det var ju bara gott det. ;-) Bra gick det också med sprutorna. Tre gånger fick han bedöva men det var ju bara första sticket som kändes så det var helt ok. Jag hoppas också att det inte kommer göra allt för ont när bedövning släpper här senare. De andra gångerna har jag knappt känt av något alls så jag håller tummarna att det blir likadant den här gången. Det värsta just nu är att jag är så törstig och så får jag inte dricka förrän om två timmar. Jaja... Nu är det i alla fall gjort! Underbart!

 Yes! 

Jag fick också order om att ta det lugnt resten av kvällen och inte göra något ansträngande och det ska nog inte bli så svårt. Hehe!

 Recliner 

The Legend Of The Seeker! Here I come! ;-)


Önskar er andra en trevlig och mysig måndagskväll! Kram på er!





Av Madde - 8 mars 2010 10:11

Har en visdomstand som spökat ett tag nu och i eftermiddag ska den väck.

  

Tooth

Det ska bli riktigt skönt faktiskt men jag ser inte fram emot att ta bedövningssprutan men det går bättre nu i alla fall med den här underbara tandläkaren. Han är så försiktig som det bara går och mer kan man ju inte begära.

 Nurse 

Synd bara att det gått så många år innnan man hittade rätt och man istället varit så rädd att man struntat i att gå fast det hade behövts. Nej, det är allt skillnad då jag till och med har kunnat sova utan problem i natt.

 Dreaming 

Hade det varit förr så hade jag inte kunnat det och jag hade haft ont i magen under hela dagen innan besöket men nu är det faktiskt helt okej. Man kan väl säga i nuläget att jag både ser fram emot besöket och ändå inte. Det jag ser fram emot är att jag vet att när tanden är borta så kommer ju tandvärken vara likaså.

Dentist 

Det som jag mindre ser fram emot är just sprutan men jag vet ju att den går över ganska snabbt så... sedan kommer ju allt vara perfekt igen;-)

 Woohoo! 

Ska inte vara där förrän klockan 15.00 så jag har ändå hela dagen framför mig att hitta på något kul att pyssla med. Tror nog det blir lite smycketillverkning då det är både kul och avslappnande.

 Charm  Bracelet 

Önskar er andra en härlig och ljuvlig måndag! Kram på er!

  Rainbow 






Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards