mads

Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Madde - 10 augusti 2009 22:52

Dessa bilder är menade för Egon då han inte trodde att det fanns naket i bibeln. Så jag var tvungen att ta bilder från den jag hade hemma för att visa att det fanns. I alla fall i min. Det är en gammal illustrerad handbibel från 1897. Om jag däremot vill kalla det för en handbibel vete sjutton då den är stor och tjock och väger en del. Menmen....:-) Här kommer bilderna i alla fall. Jag tog de två första jag hittade. Det ska föreställa syndafloden på båda två. Den ena heter visst Vattnets stigande och den andra Allt lefvande förgås enligt gammal svenska. Moses första bok.

Av Madde - 10 augusti 2009 20:05

Ett underbart sött grodpar som vi har fått av min farmor. Ser det inte härligt och mysigt ut?

Av Madde - 10 augusti 2009 20:01

Av Madde - 10 augusti 2009 19:56

Passade på att ta några bilder ute i trädgården medan det fortfarande finns några blommor kvar och då blev det plötsligt några till. Så jag tänkte dela med mig av dessa här och nu. Mycket nöje! Hoppas jag i alla fall! :-)


Av Madde - 10 augusti 2009 16:57

Jag var nyss inne på Egons blogg där han hade skrivit ett jättebra inlägg angående att skönheten sitter i betraktarens ögon. Där håller jag med honom fullt ut! Jag tänkte spinna vidare på det med att ställa frågan:Varför, varför, varför?????...... Är det så svårt för vissa människor att acceptera sig själva? Jag själv har så att säga för mycket av det goda så om jag går ner i vikt gör det liksom inget. Först och främst tänker jag på många yngre tjejer och killar som strävar efter att knappt bli synliga över huvud taget. De strävar efter ett "ideal" som några andra har skapat. Mår de verkligen bättre? Blir de lyckligare? Ja, det är bara de själva som vet. Detsamma gäller ju överviktiga personer. Däremot så tror jag inte att varken en extremt smal eller tjock person vill höra gliringar om det. Garanterat så vet personen redan om detta utan diverse påhopp! Jag blir så trött på alla bortförklaringar som vissa känner sig manade att säga. "Jag äter inte så mycket men går inte ner för det" eller "Jag äter massor men går inte upp". Vem har med det att göra förutom just personen ifråga? INGEN! Låt ALLA vara som de är, tjocka, smala, långa, korta mm. Vill du träna så gör det! Vill du äta så gör det! Bara du gör det för din skull och ingen annans! Det är ju faktiskt DU som bestämmer över din kropp och ingen annan. Den enda som vet om DU mår bra eller inte är ju faktiskt bara DU!!!!! (och ingen annan). :-) Eller?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards