mads

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

En underbar och avslappnad dag! ;-)

Av Madde - 28 februari 2010 12:21

Igår var en riktig härlig dag. Vi började dagen med ett besök i Returvaruhuset. Där gjorde vi några småfynd. Bland annat det här.


En härlig krokodilkruka som kommer göra sig jättebra på vår altan till våren. Det roliga med den är att beroende på vad man sätter i den så kan den nog få ganska lustiga hårkombinationer. Hihi! Sedan så tyckte jag ju att den var så otroligt söt också. ;-)

 


Ett par små söta miniankor.  Vi har nämligen ingen riktig fönsterbräda i köksfönstret så det får inte plats några större grejer där. Dessa däremot kommer passa utmärkt med alla andra miniföremål och miniblommor.

  


Vi håller ju ockå på att spara till en Maine Coon katt. Vi har redan bestämt vad katten ska heta och det är nämligen Gizmo. Jag fick syn på det här halsbandet som egentligen är väl mer för en hund men då Maine Coon rasen är stor så tyckte jag det kunde vara en kul grej att hänga denna runt halsen på honom när det väl blir. Hehe! Fast det blir bara hänget i ett annat lite mjukare och finare band.

  


För övrigt så hittade jag en liten guldfärgad hästbrosch och en glasskål med lock som min farmor fick.


Efter vår fyndrunda så bar det då äntligen av till våra goa vänner. Vi bjöds som vanligt på underbart goda smörgåsar. Ljuvliga tekakor med massor av gottigottigott på. Många roliga samtal och mycket skratt blev det innan klockan plötsligt visade runt sju. Vet ju att damerna i huset gärna vill se melodifestivalen så då tyckte jag det var dags för mig och gubben och smita så de hann förbereda diverse innan.

 Tuxedo Famous 1 Head Banger  Girl 5 

Själv är jag inte så noga med den då jag oftast tycker den ena låten är sämre än den andra. Fast jag har aldrig varit någon melodifestivalsfantast heller så...

Däremot så är det alltid lika tråkigt att våra träffar, tidsmässigt går så himla fort över och vips har det gått massor av timmar. Det är väl så när man trivs och har kul. 

 Huh? 2  Hmm  Hmm 2   Ignoring You Ummm  Vart tog tiden vägen?


Vi vet ju också om allt går vägen den här veckan och inga förhinder dyker upp så syns vi ju här hos oss på lördag igen. Så denna gång hoppas vi ju alla att väntan inte blir så lång tills nästa gång vi ses igen. ;-)

 Big Hug  Big Hug  Big Hug  Big Hug 

Idag har jag och gubben bestämt oss för att fortsätta och bara mysa. Vi kommer se på filmer och inte göra ett enda dugg! Ricktiga latoxar är vi idag. Hihi!

 Couple In Bed   


Önskar även er andra en underbar och härlig myssöndag! Kram på er!

 Blow Kiss 









 
 
ingela-typ

ingela-typ

28 februari 2010 16:41

Den krokisen va en sötis :) man kan riktigt se frissorna som kommer växa fram :D Ha en fortsatt myssöndag nu.Puss o kram till söta Madde.

http://bloggplatsen.se

 
Yvonne

Yvonne

1 mars 2010 09:07

Se där, det blev ju lite roliga fynd i alla fall! =)

Måste ju berätta att vi har fäst den lilla berlocken i Judiths ryggsäck, som också är en Hello Kitty! Så nu plingar det när vi går omkring på stan! Fniss. Ville inte sätta den i något man tvättar ofta, ifall man skulle glömma att plocka bort den!

Kramelikram vännen!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madde

1 mars 2010 09:27

Yvonne: Hihi! Ja, då är det bara att följa ljudet om hon skulle springa iväg.

Önskar er en härlig dag!

Kram på er! ;-)

 
Ingen bild

Madde

1 mars 2010 09:28

Ja, det kan bli en riktig liten punkarkrokodil. Hehe!

Önskar dig en härlig dag!

Kram! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards