mads

Direktlänk till inlägg 26 juni 2010

Vår midsommarafton var däremot underbar och ljuvlig! :D

Av Madde - 26 juni 2010 12:02

Ja, bättre midsommarafton kunde vi inte ha haft!


Vi åkte till våra underbara och goa vänner i Myggenäs Almösund. Som vanligt bjöds det på massor av god mat.


Herrn i huset hade gjort söta små lappar och satt i de olika godsakerna som stod på bordet så vi visste precis vad vi tog. Hihi!

         


Här har vi hela fina dukningen. Underbart väder hade vi under tiden och vi verkligen njöt för fullt.  Till efterrätt fick vi väldigt goda jordgubbar med vaniljglass! Mummelimumma var det! ;-)

 


Det är så otroligt vackert där de bor så vi döpte stället igår till Almösunds Paradis!


Tyvärr så gick solen i moln senare på eftermiddagen och det började blåsa riktigt ordentligt så då fick vi flytta in i deras mysiga inglasade veranda/växthus.

Men inte blev vi ledsna för det inte. Vi hade ändå lika trevligt och kul. Sällskapet är ju trots allt viktigare än vädret. :D


Grillen tändes senare på kvällen och vi bjöds på underbart goda marinerade köttbitar och grillspett med potatissallad till. Det var ljuvligt till sista mumsbiten. 


Efter maten hade deras goa och söta dotter ordnat med en tipssittning för oss fyra vuxna. Det fungerade som en tipspromenad fast utan själva promenaden. Hihi!

Hon hade gjort väldigt bra frågor som hon själv läste för oss och så fick vi fylla i ett, kryss eller två alternativet på de svarslapparna hon också hade fixat till.

 You Rock 

Riktigt kul och avslappnande var det. Jag och Carina fick fulla pottar medan våra sambos om jag inte minns helt fel fick 8 av tio rätt. Ja, då var det bevisat då, att tjejerna var bäst igen! Hehe!

 #1 Trophy  #1 Trophy 


Sedan kom godiset fram. Egentligen åt jag alldeles för mycket men det är ju bara midsommar en gång om året och jag hade redan bestämt tidigare att på midsommarafton skulle jag banne mig njuta utan en tanke på vad jag stoppade i mig. Så det så! Magen min överlevde också. Fick inga besvär över huvudtaget. Underbart!


Vi fick fina presenter också.


Sambon som sparar på nickedockor fick en ny söt liten gubbe till sin samling. Det är den med hatten.

  


Sedan har han några till. Vet att han har ett par på jobbet också.

De här två har ju då fasta huvuden men de tillhör ju samlingen ändå. ;-)

    


Jag fick ett sött litet hus som jag kan sätta till min samling på vår spaljé ute på altanen.

  


Det kommer göra sig fint bland de andra.

  


Ja, vår midsommar kunde inte ha blivit bättre, trevligare eller för den delen roligare! Så ett JÄTTETACK till våra underbara och rara vänner för att vi fick spendera midsommarafton hos och med er!

 Thank You Kisses Valentine kiss 


Idag blir det nog en fisktur om vädret håller i sig. Det är ju så skönt och avkopplande när man sitter där och väntar på att makrillen eller annat ska fastna på metkroken. Vi brukar nämligen meta med en häckla med ca fem krokar på där vi sätter fast lockande, silverglittrande agnsill. Sedan sitter vi (väldigt bekvämt) i våra medtagna positionsstolar och väntar på att flötet ska försvinna under ytan. Hihi!

 Tanny + Fishing - Båt=

  Jag och min sambo! Hehe!

 

 

Vi brukar inte bli speciellt ledsna om vi inte får något, för det är bara så underbart och härligt att sitta och lyssna på kluckandet av vågorna som slår mot klipporna och höra olika fågelläten, plus att det är ju så vackert att bara sitta och titta ut över vattnet, kobbar och skär med söta och mysiga stugor. En och annan säl har vi sett där också och har man tur då, så jagar de makrillen precis åt det hållet vi sitter. Man riktigt slappnar av och bara njuter av precis allt! Helt underbart är vad det är! :D


Vilket fall som helst så önskar jag er alla en underbar och härlig midsommardag!

 Sunshine 

Kram på er!

  Love You A Ton 








 
 
Yvonne

Yvonne

27 juni 2010 08:38

Hihi! Va gulligt med lapparna! Helt i min smak! =)
Mysigt verkar ni verkligen ha haft det! Vi har också såna tipssittningar ibland! Jättetrevligt och man slipper gå! Fniss.

Härligt att höra att ni har haft en fin midsommar!
Varma kramar!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madde

27 juni 2010 10:20

Ja, vi tyckte också det jättekäckt med lapparna. Ett väldigt kul inslag blev det! :D

Vi hade det så mysigt så och vi njöt av varje sekund!

Såg att även ni hade haft en underbar och mysig midsommarafton. Det bästa måste ju ändå ha varit att ni kunde fira den hemma med nära och kära istället för på sjukhuset. Är verkligen glad för er skull! :D

Önskar er en underbar och härlig dag!

Många många kramar! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards