mads

Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Idag har jag anlagt en ny springbrunn/damm med en liten fontän. :D

Av Madde - 16 juni 2010 20:19

Vi hade dammen förut också men då var den nergrävd och dubbelt så djup. Så idag tog jag fram sågen och kapade av den ungefär på mitten sedan ställde jag den ovanpå i stället. Med lite kantsten runt om och natursten uppe på kanten så tycker jag själv att det blev riktigt mysigt. En ny fontän fick jag handlat också då den andra inte riktigt fungerar som den ska. Gruset fick jag lagt ut också men efter det så tyckte jag det saknades färg så då var det upp till Blomsterlandet. Där hittade jag en hel del. Så här blev det i alla fall.


Nya färgglada lyktor. Det blev gröna med lila stearinljus ini. Spirorna är köpta tidigare.

  


En söt liet vattenkanna utav porslin med blommor i, pryder perfekt på den här stenen. Gummistövlarna av proslin hittade jag på en loppis för länge sedan och nu kom de äntligen till sin rätt. Enligt mig i alla fall. Hihi!  

 


Lille herr Krokodil har fått en egen sittplats. Vad gillar ni hans nya häftiga frisyr? :D 


Här har vi underverket som jag fixat till idag. Gammelkrokodilen ligger på vakt! ;-)

      


En lite större bild för att ni ska få en liten helhetsuppfattning på alltihop.

 


De vita söta krukorna med rosa och gröna blommor hittade vi också på Blomsterlandet och så även de små söta rosa sandalerna och den vita rosen utav porslin.


Ja, det var det jag hade att bjuda på idag. Resten av kvällen kommer bli lugn och skön. Måste ju också se den spännande fortsättningen utav Grays Anatomi, det får vi ju bara inte missa. En galning som går och skjuter personalen på sjukhuset. Ja vi får se hur det går för dem.


Önskar er en underbar och mysig kväll.

Kram på er!  

 Campfire 2 






 
 
ingela-typ

ingela-typ

17 juni 2010 18:07

underbart ju :P men herre gud hur stor trädgård har du?? massa mysiga ställen ,och sittplatser...du får änna ha öppenträdgårdsdag..så folk kan vandra runt o beskåda :)jätte jätte fint:) KRAM till bästa MADDE :)

http://imagaia.bloggplatsen

 
Ingen bild

Madde

18 juni 2010 08:53

Tack söta rara Ingela! :D

Trädgården är faktiskt inte så stor men tar man bilderna på rätt sätt så...Hihi! Nej, allvarligt talat så är den ganska lagom. Inte stor men inte heller så liten. Du får gärna komma och hälsa på någon gång om du skulle ha vägarna förbi. ;-) Hade varit väldigt trevligt och kul. :D

Nej, nu ska jag kolla upp vad ni andra har haft för er innan jag ger mig ut i trädgården. Har ju som sagt lite mer kvar att pyssla med.

Önskar dig en härlig toppenfredag! =)

Kramelikram på dig!:D

 
Yvonne

Yvonne

19 juni 2010 06:49

Oj, va fint ni har fått det! Du är väldigt duktig! =)

Tack för dina fina ord inne hos mig!
Vi har inte fått några svar än, så vi får fortsätta våndas...

Varma kramar

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madde

19 juni 2010 08:18

Tackar tackar! :D

Fy vad jobbigt ni måste ha det. Man vill ju veta med en gång vad som är fel. Jag själv är evigt tacksam att jag bara behövde vänta ca fjorton dagar på mitt besked vad det gällde mitt magont. Renaldos problem däremot är ju så mycket allvarligare så där skulle ni ju helst ha fått klara besked på stört. Hoppas innerligt att ni får det så snart som möjligt. Jag håller fortfarande tummarna och resten av fingrarna för er skull och hoppas på det bästa. ;-)

Många många kramar!

 
margit

margit

19 juni 2010 21:53

Hej Madde! tack för hälsningen!!
ja då har vi ALLA varit på bröllop i dag...dom var vackra!!!
I morron skall jag o Lasse till linköping. Fira en väninna som fyller 60 på måndag..och frsten i morron...OCH hon ska få ett stort smyckesskrin av mig samt ett av halsbanden jag köpt av dig!! Lagt det i den lilla rlda närpåsen och lagt den i ett av facken i skrinet...samt så får hon CDskivcor..) 50 låtar...
Blir trevligt med fest igen. Idag har vi firat ett av Lasses barnbarn som fyller 7...så HÄR har vi varit 14 pers...på fest...idag...
Jag har !fuskat!..nu idag också..så jag måste skärpa till mej...
Kramen vännen!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Love

Love

20 juni 2010 10:20

Hejsan Madde!
Första gången jag är här och har haft en trevlig stund. Jättefint har du det i din trädgård. Här har du en till som gillar att pyssla i trädgården men kroppen sätter gränser.
Tur man har man och duktiga barn och barnbarn som kan hjälpa till ibland. Du är välkommen att titta in. Jag kommer gärna tillbaka hit och läser mer. Nu ska jag iväg och hämta lite sand som nina klematis vill ha runt sina rötter, jag har köpt tre st som ska ner i dag.
Ha en skön söndag och visa gärna fler kort från din trädgård.
Kram
Love.

http://www.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Madde

20 juni 2010 10:30

Hej Love!

Vad kul att du hittade hit och gillade det du såg.:D Alltid lika kul med nya besökare! Tack för komplimangen också. Jag blir så glad när jag får positiv respons på det jag har gjort. =)

Klematis ja. Jag har två stycken men de vill inte riktigt ta sig. Den ena står på solsida och den andra på sol/skuggsida. Några blomknoppar är det men mycket vill ha mer. Hihi! Sand säger du. Ja, det är kanske det som saknas runt mina. Ska genast testa detta och se om de kanske piggnar till.

Önskar även dig en underbar och härlig söndag och du är så välkommen tillbaka så. ;-)

Ska kolla in din blogg här senare också men nu är det dags för min och sambons "sena" frukost. Hihi!

Kramiz! :D

 
Elle

Elle

20 juni 2010 13:50

hej ! Så fint Du fixat till det .. Har Ni en stor trädgård? Jag missade det programmet Du nämnde... Hur gick det ? Ha en skön dag ,KRAM, från mej o kissarna..

http://syrutan.bloggplatsen.se

 
Elle

Elle

20 juni 2010 14:03

Nu har jag läst ALLT!!! var ju längesedan jag var inne hos DEj... Skönt att undersökningen gick bra ..Ska försöka läsa varje dag iallafall då jag är hemma .... En kram till blir det idag !!!! Ha det gott!

http://syrutan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Madde

20 juni 2010 18:29

Hej Elle!

Jag blir så glad när jag får komplimanger! Tack ska du ha för din!:D

Programmet ja, antar att du menar Greys Anatomi. Jo, för de flesta gick det bra men många blev tyvärr skjutna också. Det blir väl så när vissa vill sluta i serien eller när kontraktet löper ut. Om du följt serien så kan jag meddela att huvudaktörerna klarade sig i alla fall. ;-)

Ja, jag är otroligt glad att det inte var något allvarligare med min mage men en får tänka sig för lite extra numer på vad en stoppar i sig. Njuter gör jag ändå fast i betydligt mindre portioner och i nyttigare format. Det skadar inte om jag säger så! Hihi!

Önskar dig en underbar och härlig söndagskväll!

Många kramar till dig och kissarna! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards