mads

Alla inlägg den 22 april 2010

Av Madde - 22 april 2010 17:53

Näpp! Här är det inte mycket till variation på dagarna inte. Smyckat som vanligt. Gjorde egna pärlor av småpärlor i så kallad Peyote pärlsömnad och det var riktigt kul. Tycker själv att det blev riktigt bra i armbandet här nedanför. ;-)

  


Givetvis så blev det ett matchande halsband till också med en ängel där jag sydde pärlorna över en pärla i stället. Ser nästan ut som ett läckert hallon. ;-)

     


Plus några halsband till. De färgglada runda små pärlorna är magnetisk hematit och det är en underbar lyster i dem.

           


Ett hänge blev det också med så kallad wirerappingteknik. Silvertråd som man snurrar runt lite hur man vill. Finns personer som är otroligt duktiga på den tekniken och gör helt fantastiska grejer. Så det är bara för mig att öva! Hihi!

  


Fick lekt lite extra också. :D Vet inte om det kommer bli något smycke utav just det här men nu vet jag i alla fall hur man skriver LOVE med pärlor och tråd. Fniss!

  


För övrigt idag så har jag haft operation kylskåps och skafferi röj! Fy, vad grejer vi hade som var gammalt. Nu är det så det nästan ekar i kylskåpet. Skafferiet däremot ser riktigt trevligt ut nu med lite ordning och reda så man ser vad som står där inne. Riktigt skönt var det att få slänga syltburkar och andra plasttuber med "kan vara bra att ha rester"! Det är egentligen så dumt när man sparar t ex, ketchupflaskan och ställer den upp och ner för man tar ändå av den nya. Hihi! Jaja, nu är det väck i alla fall och ingen är gladare än jag!

 yes 


Nu ska jag ge mig ut till er andra och se vad ni haft för er på era bloggar men jag önskar er alla en underbar och mysig kväll!

Kram på er!

 Valentine heart plant 





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards