mads

Alla inlägg den 4 april 2010

Av Madde - 4 april 2010 09:22

Vi spenderade vår påskafton hos våra goa och trevliga vänner. När vi först kom dit så blev vi bjudna på lunch. Deras underbart goda pastasallad landade skönt i magen. Då min sambo nämligen blev helfrälst i den sist så bjöd de på den igen. Favorit i repris om man säger så men den är ljuvligt god så det passade oss alldeles utmärkt. ;-) Sedan var det dags för oss att gå ut i den härliga vårsolen. Det var ett fantastiskt väder och vi var många som uppskattade vårvärmen.


Här har ni en som njöt för fullt. ;-)

 


En stor och fin humla hade också hittat ut i vårsolen.

     


Ja, vi satt ute så gott som hela dagen och det var riktigt riktigt härligt. Varmt och skönt, härligt fågelkvitter och några olika sorters fjärilar såg vi också. Ja, bättre påskväder kunde man inte få! ;-)

 Butterfly 2  Butterfly  Butterfly 3   Crow Birdie Parrot 


Till middag lite senare blev det en trevlig överaskning. Grillen tändes! Det luktade ljuvligt. Det är allt en speciell doft när man tänder en grill. För mig så betyder den doften sommar. Fjärilskotletter som hade marinerats i en ljuvlig blanding av vitlök och kryddor lades på gallret och då luktade det ännu ljuvligare.   

BBQ

Så jag var väldigt glad att jag satt på rätt sida av staketet och inte bara gick förbi utan fick även nöjet att njuta av läckerheterna.   

Steak House

Till köttet så serverades det en underbart god potatisgratäng.

Mummelimumma var det! :D 

Perfecto


När vi hade vilat våra magar lite så var det dags för tipspromenad som de både tjejerna hade ordnat med för oss vuxna. Riktigt roliga och bra frågor hade de fått till. Några exempel: Vad är det för ett djur i Saabs bilmärke? En bild på en flagga och och med frågan om vilket land den tillhör. Vad får man väga som max i en ridskola för att rida på ponnys? Tio frågor med 1X2 svarsalterantiv hade de ordnat och klippt ut tipslappar där vi kunde fylla i våra svar och till och med namnraden hade de tänkt på. Jätteduktiga hade de varit och det uppskattades av oss vuxna då vi fick komma ut och röra på oss lite också efter maten.

 Walking  Walking 2  Walking  Walking 2 

 Vem vann då? Jo, det gjorde jag! Hihi! 9 av 10 rätt. Det ni. Jag ska väl tillägga att det var på målsnöret då de andra hade 8 rätt. ;-)

 #1 Trophy 


Efter en stund så kom efterätten fram. C hade gjort en jättefin påsktårta som hon hade garnerat så fint med påskkycklingar och blommor.

  

En riktigt smaskig chokladtårta var det. Jättegod med någon slags smörkräm emellan som var en blandning av choklad, kaffe, fluor och vaniljsocker. Hm? Undrar om jag missade någon viktig ingrediens? Jaja, vilket fall som helst så var den jätte smaskig. (Smör givetvis som Yvonne så snällt talade om för mig är ju givetvis huvudingrediensen.) Hihi!

  

Eating Pie


Resten av kvällen spenderades med många olika samtalsämnen och många skratt. Som vanligt så sprang klockan iväg och vips hade det blivit dags för hemfärd. Fast den här kvällen hade vi nog kunnat rulla hem av egna maskiner vi hade inte behövt ha bilen med oss. Hihi! 

Rolly 1


Sammanfattningsvis så var vår påskafton riktigt ljuvlig och vi kunde inte ha spenderat den på bättre vis. Idag blir det kanske lite vårstädning ute i trädgården. Det är ju trots allt en underbar och solig dag i dag med.

 Sunshine 


Önskar er alla en underbar påskdag!

Kram på er!

 Butterfly watching 







Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards