mads

Alla inlägg under maj 2010

Av Madde - 9 maj 2010 19:54

Ja, den här helgen har det hänt ganska mycket. Jag började med att piffa upp ett kylskåp. Hade nämligen en bit av en bildekalsrulle. Egentligen skulle det gått till min bil men det blev aldrig av så då fick det bli till kylskåpet istället. ;-) Pilligt var det då jag först och främst letade upp siluetter som jag ville ha. Sedan var det bara att rita av på dekalfilmen, klippa ut och sedan hoppas att de höll när man skulle sätta på dem. Hade ju varit betydligt enklare att ha en dekalmaskin som skötte jobbet och specialfilm som man sedan lägger uppe på och på så sätt kan klistra upp allt på samma gång. Men det gick till slut ändå men det tog ju betydligt längre tid. ;-)


Så här blev det i alla fall!

Katter och tassavtryck på ena sidan och...

  


...fjärilar och snirklar på framsidan. Sista sidan har inget fått då det står en stol där så det hade inte synts ändå.

  


Det blev också samma metallickrosalila film uppe på kylen. Givetvis också "Maddepynt" som vanligt. Hihi!

  


Andra spenderade sin lördag på betydligt högre höjder. Den här luftballongen såg vi efter vi hade varit ute på en underbar och lååångsam kvällspromenad med några "bänksittarstunder" (ryggont). Visst ser det härligt ut? Tänk och få uppleva det någon gång men det är ju inte direkt billigt. Men man ska aldrig säga aldrig...! ;-)

  


Idag har vi varit i Göteborg och köpt ett motordrivet löpband. Hittade annonsen på Blocket och det var ganska billigt så det kunde vi ju inte motstå. Massor av roliga finesser har det också. Man kan ställa in så det går upp och ner av sig självt beroende på hur man vill att "terrängen" ska vara. Hihi! Så här ska börjas att gå. Ja, jag vet att man kan gå ut och gå men jag får så fruktansvärt ont i ryggen men så har jag konstaterat att t ex, när vi är och handlar och jag håller i en kundvagn, så går det mycket bättre. Så jag tyckte det var smartare att köpa ett löpband där jag kan hålla i handtagen än att ta med sig en kundvagn ut och gå. Hehe!

  

Lånade blockets bild så länge.


Vi har också grejat ute i trädgården lite. Vi har äntligen påbörjat vårat lila murbygge och det ska bli så kul när det är klart. Har också planterat lite blommor. Gula penséer. De sålde nämligen ut dem för bara en krona styck/planta. Sedan köpte vi också fyra stycken starkt rosa pelargoner som numer står i krukor. Sedan så hittade sambon en fin blå blomma som heter Femtunga så den ville han ha och då blev det så. :D


Ja, det var vad jag och sambon har pysslat med i helgen. Just nu ligger vi och slappar framför TV-n och i pauserna skriver jag det här. Men nu börjar Bones igen så jag önskar er alla en underbar fortsättning på denna söndagskväll!


Kram på er!

 Valentine heart cloud 









Av Madde - 6 maj 2010 11:13

Ja, det var ju några som tyckte att mitt smyckeset var så fint så jag har nu gjort nästan ett likadant. Det som skiljer sig från det förra är att det är en Swarovskidroppe och en pärla i hängena istället.  I det andra är det är två runda pärlor i olika storlekar. Plus att det är även två stycken droppar i själva halsbandet också och örhängena är gjorda utan kedja. Jag är ju lite allergisk mot att göra två exakt likadana då jag vill att mina smycken ska kännas unika. Fniss!

Så Margit, om du fortfarande är intresserad så är det bara för dig att välja vilket du helst vill ha. Örhängena går att få med stift eller krok vilket jag visar här på det paret jag gjort senast.

  

  


Önskar er alla en underbar och härlig dag!

Kram på er!

 Valentine balloons 






Av Madde - 4 maj 2010 14:45

Idag har jag bland annat använt mig utav silverkedjestumpar. Hade en hel del avkapade bitar som jag tänkte att det måste gå att göra något utav dessa också. Och se...Det gick! Hihi!


Så det blev ett silverhalsband med underbart lila Swarovskipärlor och matchande örhängen till.

  

  


Det är allt jag åstadkommit idag. ;-)


Önskar er alla en underbar dag!

Kram på er!

  

Av Madde - 3 maj 2010 11:57

Då var armbandet och örhängena klara!

Nu återstår det bara att få godkänt av Yvonne. ;-)

  


Jag håller tummarna! Hihi!


För övrigt idag så har jag faktiskt inte bestämt mig för vad jag ska hitta på än. Solen skiner så gott, så det är inte helt omöjligt att det blir lite trädgårdspyssel. 

Nu ska det i alla fall bli lunch! Köttbullar och stuvade makaroner blir det idag då det är rester från gårdagens middag. Det är mumma det! ;-)


Önskar er andra en underbar och mysig dag!

Kram på er!

 Girl 5 






Av Madde - 2 maj 2010 12:09

Ja i dessa dagar har det bara varit städning, tvättning och lite andra måsten. Därför har det inte blivit att jag skrivit något här då det inte är så kul att läsa om. Mellan varven har det också blivit lite smycketillverkning som vanligt. Yvonne önskade ju ett armband och örhängen som gick i svart så ett sådant har jag gjort där jag tyckte jag träffade rätt med kontrasterna med en gång men jag får höra vad hon tycker om det. Om det godkänns eller ej. Sedan så har jag gjort tre olika förslag på örhängen som hon får välja mellan. Ja, vi får se vad hon säger här senare. Jag håller tummarna för att något ska falla henne i smaken! Hihi!


Här är då armbandet och örhängena. Än så länge har jag bara knutit ihop det ifall Yvonne skulle vilja ha det på annat sätt och örhängena är ju inte färdiga heller då det ska böjas och snurras och sedan sättas på öronkrokar. Men som sagt, det blir efter att Yvonne har godkänt mina förslag. =)

  

  

För enkelhetens skull om det är någon som faller dig (Yvonne) i smaken så säger vi från vänster till höger 1,2 eller 3.  Nr 3 har en facettslipad hematitpärla högst upp medan de andra är samma mattsvarta glaspärlor som i armbandet. Mellandelarna med kristallerna är silverplätterad metall. Övrigt är i sterlingsilver.


Blev lite inspirerad utav alla annonser med balklänningar också. Så då gjorde jag det här halsbandet och örhängena. Dropparna är cateyes glaspärlor vilka har en underbar lyster och man får en känsla av siden.

  

  


Ett armband och liknande örhängen som de grå fast rosa.

  

  


Ja det här är lite av det jag pysslat med de senaste dagarna.


Hoppas att ni andra har det riktigt gott och så önskar jag er en underbar fortsättning på denna soliga söndag!


Kram på er!

 Butterfly watching 









Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards