mads

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Madde - 9 maj 2010 19:54

Ja, den här helgen har det hänt ganska mycket. Jag började med att piffa upp ett kylskåp. Hade nämligen en bit av en bildekalsrulle. Egentligen skulle det gått till min bil men det blev aldrig av så då fick det bli till kylskåpet istället. ;-) Pilligt var det då jag först och främst letade upp siluetter som jag ville ha. Sedan var det bara att rita av på dekalfilmen, klippa ut och sedan hoppas att de höll när man skulle sätta på dem. Hade ju varit betydligt enklare att ha en dekalmaskin som skötte jobbet och specialfilm som man sedan lägger uppe på och på så sätt kan klistra upp allt på samma gång. Men det gick till slut ändå men det tog ju betydligt längre tid. ;-)


Så här blev det i alla fall!

Katter och tassavtryck på ena sidan och...

  


...fjärilar och snirklar på framsidan. Sista sidan har inget fått då det står en stol där så det hade inte synts ändå.

  


Det blev också samma metallickrosalila film uppe på kylen. Givetvis också "Maddepynt" som vanligt. Hihi!

  


Andra spenderade sin lördag på betydligt högre höjder. Den här luftballongen såg vi efter vi hade varit ute på en underbar och lååångsam kvällspromenad med några "bänksittarstunder" (ryggont). Visst ser det härligt ut? Tänk och få uppleva det någon gång men det är ju inte direkt billigt. Men man ska aldrig säga aldrig...! ;-)

  


Idag har vi varit i Göteborg och köpt ett motordrivet löpband. Hittade annonsen på Blocket och det var ganska billigt så det kunde vi ju inte motstå. Massor av roliga finesser har det också. Man kan ställa in så det går upp och ner av sig självt beroende på hur man vill att "terrängen" ska vara. Hihi! Så här ska börjas att gå. Ja, jag vet att man kan gå ut och gå men jag får så fruktansvärt ont i ryggen men så har jag konstaterat att t ex, när vi är och handlar och jag håller i en kundvagn, så går det mycket bättre. Så jag tyckte det var smartare att köpa ett löpband där jag kan hålla i handtagen än att ta med sig en kundvagn ut och gå. Hehe!

  

Lånade blockets bild så länge.


Vi har också grejat ute i trädgården lite. Vi har äntligen påbörjat vårat lila murbygge och det ska bli så kul när det är klart. Har också planterat lite blommor. Gula penséer. De sålde nämligen ut dem för bara en krona styck/planta. Sedan köpte vi också fyra stycken starkt rosa pelargoner som numer står i krukor. Sedan så hittade sambon en fin blå blomma som heter Femtunga så den ville han ha och då blev det så. :D


Ja, det var vad jag och sambon har pysslat med i helgen. Just nu ligger vi och slappar framför TV-n och i pauserna skriver jag det här. Men nu börjar Bones igen så jag önskar er alla en underbar fortsättning på denna söndagskväll!


Kram på er!

 Valentine heart cloud 









Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards