mads

Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Madde - 26 juli 2010 22:18

Ja, då har vi varit på en del loppisar igen, jag och sambon. Vi åkte nämligen förbi en massa loppisar när vi hade hämtat katterna men då kunde vi ju inte stanna, för de små missarna var ju med i bilen. Nej, då var det bråttom hem så de slapp sitta i buren för länge, stackarna. Det blev en tur åt Fjällbacka och Tanum härom dagen i stället. Hittade vi något skojsigt då tro? Ja, självklart! Vi hittar ALLTID något! Hehe!


En till transportbur då missarna inte kommer få plats båda två i den vi redan har. De växer ju så det knakar! Hihi! 20kr tyckte vi var "görbilligt" som vi säger här, så det var inget att fundera på en gång! Hihi! Får lägga något mjukt och skönt i botten bara så... :D

 


Ett par dessertskålar i en ljuvlig färg.

   


En fulsöt krokodilkruka. ;-)

   


En liten geting som man hänger på sidan av en kruka.

   


Glasdroppar som kommer bli ett halsband och örhängen så småningom.

   


En sjungande eller talande julgran. Är lite osäker och vi har inte testat den än men tydligen så ska den röra både mun och ögonbryn.

   


Ett par söta prydnadspar.

     


En fylletratt! Hihi!

   


Dekorationskulor i glas.

   


En häst och en katt till min farmor.

   

   


Några filmer blev det också. Både jag och sambon älskar filmer med Jackie Chan och rysliga rysare så de här kommer nog passa oss alldeles utmärkt. ;-)

    


Vi hittade också en likadan knottrig glasljusskål som jag hittade sist, fast den här var mycket mycket större, så här blev det en närbild i stället på en av knottrorna. Hihi!

  


Jaja, en får väl försöka vara lite konstnärlig emellanåt! Hihi!


Idag tog vi en tur till Göteborg. På vägen dit stannade vi först till vid Returvaruhuset i Stenungsund men där hittade vi inget av intresse. De har höjt priserna en aning på sådant som har stått där jättelänge. Fel att sänka istället så de blir av med grejerna någon gång så de kan få in lite nytt på hyllorna i stället.


Jaja, sedan bar det av till Bräckboden i Kungälv. Där köpte vi alldeles för mycket godsaker. Favoriten för mig och sambon är Baddare så det blev fyra sådana påsar plus massor av andra goda och onyttiga kakor. Efter det fortsatte vår kalorifyllda tur mot en tårtoutlet i Torslanda. Nämligen Almondys goda kalla tårtor. Vi köpte fyra små i olika smaker och en familjetårta som var en snickerstårta. Urbilligt var det i jämförelse med affärspriserna. De fyra små kostade 100 kr och den jättestora bara 49 kr. Så nu ska här ätas tårta på både gott och ont. Hehe! Tur att de frysbara. Vikten får vi tänka på när semestern är slut i stället. Hihi!


När då bagaget var fullt av godsaker så begav vi oss till IKEA. Där blev det handlat några vägghyllor, doftljus, badrumsmatta, tygblommor mm. En riktigt härlig dag har det varit. Lugnt och skönt så nu är både jag och sambon lite slöa. Det är bara de små busarna som är i farten. De galloperar här fram och tillbaka över golvet och busar med varandra. Helt underbart är det! :D


Tv-tittande har det varit nu under kvällen och vi kommer också fortsätta med  detta tidsfördriv men jag önskar er alla en trevlig fortsättning på denna underbara kväll!


Många kramar på er!

 Valentine heart bottle 








Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards