mads

Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Min allra första toppbild. :D

Av Madde - 10 juli 2010 15:20

Har sett att många andra bloggare har jättefina toppbilder så idag har jag faktiskt gjort min allra första toppbild jag med. Tycker själv den ser somrig och glad ut! Hihi! Den kanske är i plottrigaste laget men jag ville ju bara ha en fjäril till...och en till...och så hittade jag ju en groda också och trollsländor...och...osv...! Fniss! Jättekul var det i alla fall. 

 Sunshine 


Ute har jag bara varit stundvis idag. Det är ju så sabla varmt!

 Boiling Hot  Sweaty 


Vet att jag inte borde klaga men jag tycker det är lagom med 20-25 grader jag.

Får nog ta och skaffa mig en sådan här!

  In The Pool 

Eller göra så här! Hihi!

 Sprinkler 


Vilket ni gillar eller har ont av värmen så önskar jag er alla en underbar och härlig dag!


Kram på er!

 Backyard pool 







 
 
Love

Love

11 juli 2010 09:19

Hej Madde!
Va fint du gjort här. Klart det ska vara mycket fjärilar det gäller ju att njuta nu när sommaren är här. Varm, ja visst men vilka härliga kvällar. I går var jag också på loppis/auktion och fyndade lite sen gick dagen i en flygande sväng men i dag är det lugna gatan här.
Tack för tipset om sollamporna, färden går mot Bauhaus i morgon. Just nu är det påsar som gäller och det funkar men snyggt är det inte och lätt att jag glömmer någon kväll.
Katterna sover, mannen sover men kaffepannan ska få vakna till för nu suger det i tarmen.
Njut av dagen och drick som en besatt (vatten förståss). Jag är här i morgon igen.
Allt gott från Love.
Kram.

http://www.vindalou.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Madde

11 juli 2010 09:32

Tackar! :D

Ja, det kanske inte kan bli för mycket fjärilar. Hihi!

Loppisar är ju så kul. Auktioner har jag bara varit på tvånger gånger men en kanske skulle besöka några fler så småningom. Hoppas du lägger ut några bilder på dina fynd. Alltid kul att se vad andra hittar på sina turer. ;-)

Hoppas också att du hittar några roliga solcellsbelysningar och att du slipper ovälkomna gäster i trädgården sedan. Påsar passar ju inte direkt in i din mysiga och blomstrande trädgård.
Men som jag skrev tidigare till dig så vågar jag inte garantera något. Vilket fall som helst så blir det lite mysigare. ;-)

Önskar dig en underbar och härlig dag! =)

Många många kramar! :D

 
Yvonne

Yvonne

13 juli 2010 10:53

Å, va fint det är här! Helt nytt ju! Jag tycker toppbilden blev jättefin! Inte plottrig ett dugg! Man måste ju få med HELA sommaren ju! =)

Ja, jag njuter av värmen i skuggan. I solen blir det stundtals olidligt varmt! När vi var i Gränna, så stod luften stilla! Det var som att gå in i en vägg och svårt att andas. Men det hjälpte med mycket dricka! Och sen hade dom AC inne i flera av kokerierna, så man kunde gå in och svalka sig med jämna mellanrum! =)

Må så gott, vännen!
Kramisar!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Madde

13 juli 2010 12:49

Tackar tackar! :D

Ja, skuggan går väl an stundvis. Hihi!
Nej, själv föredrar jag att sitta vid fläkten jag eller vara ute vid havet där det brukar blåsa lite. Vad det gäller drickandet så har jag nog aldrig druckit så mycket och behövt att gå på toa så sällan som nu. Hehe! Fast jag ska inte klaga allt för mycket då jag sett att det finns länder som har betydligt varmare än vi. Riktigt högtryck i nästan hela världen just nu ju.

Önskar er en härlig och ljuvlig dag! ;-)

Många kramar! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards