mads

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2010

Inte många knop här inte men kolla in det här! :D

Av Madde - 4 oktober 2010 19:31

Näpp, här har det inte hänt så mycket i dag. Av någon konstig anledning så har jag varit så himla trött de här sista dagarn. Har ingen anledning till att vara det men det kanske beror på vädret. Vad vet jag? Däremot så är höststädningen i trädgården avklarad. Rabatterna har blivit rensade och det ser riktigt trevligt ut just nu. Förhoppningsvis så blir det mer lättskött till våren på så sätt. För tyvärr så kommer ju som vi alla vet ogräset alltid tillbaka. Jaja, eftersom det inte hänt något annat av värde så bjuder jag på några fantastiska filmklipp i stället.


Tänk om man hade denna talangen och under en minut! Det ni! ;-) 


Här kommer ett klipp till. 



Och ett till! :D 




Med dessa fantastiska konstverk så önskar jag er alla en underbar fortsatt trevlig kväll!


Kram på er!

 
 
Love

Love

4 oktober 2010 21:27

Vilka filmsnuttar jag sett på nu. Ja du så skulle man kuna göra konstverk.
Vi har några katter som dricker från kranen men inte under. Gott skratt!
Här får rabatterna vara tills i vår klipper inte ner någonting. Rosorna får lite täckelse senare när kylan kommer. Trött är bara förnamnet nu men så brukar det vara för mig när mörkret kommer.
Stelheten o värken blir också värre men inget är farligt så jag försöker vara possitiv. Var dag är en gåva och har mycket glädje att bjuda på sorgerna får vi försöka klara av men ibland går jag ner mig.
Inte mycket hänt här heller i dag och snart är det kväller.
God nattkram
Love.

http://http:vindalou.bloggplatsen.se

Madde

4 oktober 2010 22:51

Ja, visst var de roliga! :D

Våra små missar dricker också under kranen men inte heller så de blir helblöta om huvudena. Hihi! Härliga är de, de små gosingarna.

Usch. Det låter inget kul med värk uppå tröttheten inte. Skönt då för er att veta att ni kan smita iväg till varmare breddgrader. Då har ni ju något att se fram emot. ;-)

Önskar även er en riktigt God Natt och en underbar morgondag! =)

Många kramar! :D

 
Ingen bild

Love

14 oktober 2010 22:16

Kväll här och jag har sett på Robinsson.
Var ute en liten stund nyss och det är kallt och stjärnklart. Jag sover ju med öppet fönster men får ta fram ett varmare täcke nu.
Du frågade om pelargoner, visst kan du ställa ner dom i källaren det blir perfekt.
Dom behöver då bara lite vatten en gång i månaden ungeför. Det beror på ljuset och värmen men där är det väl svalt och kanske mörkt. Bli inte förvånad om bladen ramlar av till våren blir det nytt liv. Jag har en hel del i fönstren året runt och det går bra men vi har inga element under fönstren. Hoppas dom klarar sig.
Hade en granne här i går och han talade om att för två år sedan hade vi en varg här som han såg och björn har dom också sett liksom lodjur. Det finns ju massor av mat om man tänker på hjortarna.
Den enes bröd den andres död.
Jag är verkligen glad över att alla som suttit i gruvan nu är räddade, glad är jag också för att våldtäcktsmannen i Örebro är haffad.En sådan person kan inte vara frisk fy så hemskt.
Michelle jobbar ju på restaurang och går hem klockan två på natten. Mormor orolig.
Hoppas det är bra med dig och sambon.
Ska läsa lite bloggar innan John Blund knackar på.
Suss gott vännen.
Kram
Love.

Madde

20 oktober 2010 18:47

Hej Love! :D

Övervintring av pelargoner lät ju inte jobbigt alls. det enda är väl att man ska komma i håg vattningen. Hihi! Vilket fall som helst så är det ju värt ett försök. Du ska ha jättetack för ditt svar. :D

Lodjur och varg förekommer även her nere i bland. Björn däremot har jag nog inte hört att vi ska ha haft besök av. De är ju alla väldigt vackra djur men jag skulle inte vilja möta dem under en skogspromenad precis. Hihi!

Ja, det är underbart att de stackars gruvarbetarna äntligen fått komma upp i dagsljuset. Fy för att bli sittandes i sådan situation. Brrrr!!! Jag hade nog fått panik. Det verkar ju nu som om de aldrig behöver gå ner i en gruva något mer. De har ju blivit erbjudna så mycket pengar för deras historia och de är de väl värda!
Vad det gäller våldäktsmannen så kan nog de stackars boende nu andas ut. Om inte annat så har det ju blivit lite säkrarare i alla fall, fast det finns ju tyvärr alltid fler knepiga personer i vår omgivning som hittar på än det ena och än det andra. Förstår om du är orolig för Michelle för det händer så mycket tråkigheter runt omkring oss varje dag. Hoppas hon har någon hon slår följe med hem så det åtminstone känns tryggare för hennes del.

Nu ska jag svara på din andra kommentar här. Jag ligger ju lite efter om man säger så. Hihi!

Kramiz! :D

 
Ingen bild

Love

19 oktober 2010 10:48

Tänker på dig och hoppas allt är bra.
Här lever livet som vanligt men i går träffade jag bloggisen Gunilla i Örebro. Vi trivdes bra tillsammans och ska fortsätta träffas.
Lukas gick till skolan i går och nu mår han bra tack o lov.
Våra bilar vill inte vara snälla så vi funderar på att byta två mot en. Jag kör ju inte längre så vi behöver bara en. Det svåra är bara att hitta en BRA begagnad. Dom nya kostar för mycket tycker jag men mannen skulle gärna lägga pengar på en ny.
Nästa år tar Lukas körkort och då får jag en till chafför /vet inte hur det stavas) om han bor kvar o vill skjutsa gamla mormor.
Ser fram emot att få höra av dig igen vännen.
Kram
Love.

Madde

20 oktober 2010 18:55

Hej igen min kära Love! Vad gulligt av dig att du tänker på mig! :D Jodå här är allt bara fint, det är bara jag som varit slapp vad det gäller uppdateringen här.

Det låter så kul med era bloggträffar. Tyvärr bor ju en annan så himla långt bort från er men visst hade det varit kul att träffas. Vem vet, det kanske kan bli till sommaren nästa år.

Ja, nya bilar är inte billiga men det finns väldigt många fina begagnade bilar också. Det är bara att leta och inte ha för bråttom och eftersom ni har två nu så kan ni ju ta gott om tid på er. Tror säkert att Lukas kommer skjutsa dig lite varstans, kommer han nog bara tycka är kul.

Så, nu ska jag kolla in hos dig och se vad du/ni har haft för er för roligheter.

Jag önskar dig ändå en fortsatt trevlig kväll härifrån först! ;-)

Många många kramar! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards