mads

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Löften, lögner och smutskastning!

Av Madde - 23 augusti 2010 10:38

Ja, i dessa tider så öser partierna olika löften och lögner över oss väljare.

  

Valentine candy hearts


Smutskastningen är också värre än vanligt.

   Yanks Vs Red Sox 

Är det bara jag som fullständigt struntar i vad de olika partierna tycker om varandra? I stället så vill jag veta vad de kan göra för mig och mina frågor t ex, skolan, vården och äldreomsorgen som idag enligt mig är under all kritik. Att lova att arbetslösheten ska minska tycker jag är idiotiskt så länge inte de olika partierna själva startar företag och anställer människor. Visst låter det bra men en person som är i en så kallad arbetmarknadspolitisk åtgärd är fortfarande arbetslös.

 Butt Kisser 

Kurser och utbildningar låter också bra men vad hjälper det om det inte finns arbeten till dessa? Här i vår kommun har de nyss byggt ett mångmiljonbygge, en idrottshall som inte ens alla får använda. Eller jo, skolor får använda den om de pungar ut med en massa pengar som de givetvis inte har ,så därför anser jag att alla INTE får använda den.


Det pratas också om ett nytt badhus som skulle locka till sig turister. Än så länge så har vi ett fullt fungerande badhus och vill man ha lite roligare så kan man åka till grannkommunens äventyrsbad. Politikerna tänker oftast inte längre än vad näsan räcker.

 Nose 

Deras tankar är i stort samma som om jag skulle börja fundera på att köpa en nyare och flådigare bil trots att jag har en som duger alldeles utmärkt.   

Hade jag däremot nu tänkt som en politiker så hade jag köpt en bara för att det ser bättre ut, att det sedan inte finns pengar till mat åt familjen är skit samma.

 Convertible Female    Feed Me  Feed Me  Feed Me  Feed Me  Feed Me 

Sänkta skatter låter också alltid lockande för var mans plånbok men det är ju trots allt skattepengarna som går till skolor, vård och omsorg, vägar mm. Om dessa minskar så är det ju klart att så gör ju även kvaliteten på allt annat. Skolklasserna blir bara större och större, vägarna blir sämre, vården av våra äldre vill jag inte ens yttra mig om, då jag skulle använda ord som inte skulle uppskattas här.


Ett exempel på vår kommuns fantastiska sjukvård:


Sist när jag var på akuten som numer är i Trollhättan (bor själv i Uddevalla) så var där en stackars kille som hade haft oturen att bryta sin häl. Han hade fått ta ambulans från Uddevalla till Trollhättan.

 EMT 

Efter flera timmars väntan fick han beskedet om att det skulle komma en ambulans och ta honom tillbaka till Uddevalla då det är där ortopeden finns.

 EMT 

Idioti på hög nivå enligt mig. Vad kostade inte detta kan man ju undra.

Ambulans x 2 turer, läkare som kollar på något som de inte har en susning om, istället för att kanske kunna ge sin hjälp och "expertis" till någon annan i väntsalen.

 Doctor 

Är det då hög kompetens på beslutsfattarna? Svar NEJ! Våra far och morföräldrar vanvårdas på sin äldre höst.

 Grandma Loves You  Grandpa Loves You 

Poltikerna skiter väl i det. De har ju själva råd att sätta sina nära och kära på dyra fina privata inrättningar med god mat och exceptionell omsorg. Exceptionell= ytterst ovanlig, högst ovanlig, alldeles speciell, sällsynt, unik, enastående, makalös, utomordentlig mm.

 Quit Your Complaining  CEO 


Jag börjar bli trött och irriterad på det här. Själv har jag inte riktigt bestämt mig för vilket parti som kommer få min röst än men jag vet åt vilket håll jag lutar åt i alla fall. Nej, här kommer banne mig lusläsas in i minsta detalj och som sagt vissa löften får man nog bara se som en mask på metkrok.


 Fishing Can 


Hoppas ni har överseende med mitt klagande men kände att jag behövde ventilera lite.


För övrigt så önskar jag er alla en underbar och härlig dag!


Kram på er!

 Valentine rain hearts 






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 6 december 2012 11:50

Videoklippet får tala för sig självt. ;-)  

Av Madde - 14 november 2012 17:46

Har precis sett filmen Dolphin Tale. En helt underbar film som handlar om en pojke som hittar en skadad delfinunge på stranden i Florida. Den stackars delfinen hade fastnat i en krabbfälla och skadat stjärtfenan så illa att de var tvugna att amp...

Av Madde - 12 november 2012 09:51

För ett tag sedan kom sambons son hem och frågade oss om vi kände till Lindsey Stirling. Nä, henne hade vi inte hört talas om. Han visade då klipp från Youtube med en söt tjej som är helt fenomenal på att spela violin/fiol. Tänkte dela med mig även t...

Av Madde - 27 augusti 2012 13:02

Det här klippet har jag lånat från Aftonbladet. Kolla gärna med fullskärm vilket ger ett pampigare intryck. ;-) Mareld är så otroligt vackert att titta på. Vi var ute vid Ramsvik i förra veckan och hade hoppats få se detta. Kastade i någ...

Av Madde - 24 augusti 2012 22:14

Två av de sju misstänkta ungdomarna som grovt misshandlade den 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars hånar det svenska rättsystemet. En bild på dessa två killar finns nu att se lite överallt ute på nätet med respe...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards