mads

Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Madde - 12 januari 2012 10:07

  Ja, hur många gånger har jag inte sagt till mig själv: Nä Madde! Nu måste du sätta igång med ditt nya liv. Du måste gå ner i vikt! Du måste börja äta nyttigare mat! Du måste börja motionera!

  Fat Woman 4 

Har sagt detta lika många gånger som jag misslyckats helt totalt och nu så säger jag det igen. Nu måste du sätta igång så det händer något någon gång! Det lustiga är att överallt möts man av goda råd på vad man ska äta och hur man ska röra på sig för att bli av med fläsket. Egentligen så vet jag redan hur man ska göra men ändå så kan jag sitta och läsa dessa tips och råd. Tror nog de flesta vet vad som gäller då det egentligen är ganska enkelt. Ät mindre och nyttigare, rör på dig mer! Hur svårt kan det vara? Hehe! Ja, det är ju just det. Enligt tidigare erfarenheter får jag nog säga att det är förbaskat svårt. Inte just att äta mindre och röra på sig mer utan att fortsätta när det är som jobbigast. När sötsuget sätter till, eller man hellre vill ha en fet hamburgare istället för viktväktarmat. Att ta sig i kragen och gå på löpbandet fast man inte har någon lust alls.

Treadmill

  Tänk ändå om det vore så bra som vissa annonser lovar. "Få platt mage på bara 3 veckor!" "Kom i baddräktsform på 4 veckor!" Aftonbladets viktklubb skriver: "Gå dig smal på 8 veckor!" Hahahaha! Tror de att alla bara har några ynka få kilon att gå ner eller? Om jag hade lyckats gå mig smal på 8 veckor så hade det inte varit några som helst problem men tror nog att jag får gå mer än så. Typ till Kina och hem igen och då skulle jag säkert fortfarande ha en hel del övervikt kvar. Hihi! Att det är ett knep från annonsörerna att folk ska läsa deras inslag det förstår jag men ändå... Så nä, här finns ingen 3, 4 eller 8 veckors dunderkur som kan hjälpa mig inte. Det är bara att bita i det sura  äpplet

Fat Man 5

och hoppas att jag för en gångs skull inte ger upp utan fortsätter när det är som mest jobbigt.


Började mitt "nya" liv här igen i måndags och skam den som ger sig heter det ju! Hihi!


Vem vet? Från Fat Man 4till Ballerina! Hihi!


Jaja, vilket ni har börjat nya liv eller ej så önskar jag er ALLA en underbar och härlig dag!

Kram på er!






Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Och klockan är...

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards