mads

Alla inlägg den 29 september 2010

Av Madde - 29 september 2010 09:21

Japp! 38 år men jag känner mig fortfarande som 20. I alla fall i sinnet. Hihi!

 Happy Birthday 


Tycker inte det var särskillt länge sedan min förra födelsedag var och nu är den helt plötsligt här igen. Tänk när man var liten, då tyckte man att det var jäääättelåååång tid mellan varje och man räknade ner dag för dag när det var ca 2 månader kvar.

Så är det inte nu inte. Nu verkar det snarare som om de kommer på löpande band. Hehe! Inte för att jag har något emot att bli äldre men åren får gärna kännas lite längre. Nu ska ju för sjutton snart julsakerna upp igen och jag tycker inte alls det var länge sedan jag tog bort dem. Ja, jag vet att det är ca tre månader kvar tills dess men vips så står julen för dörren innan man ens hinner reagera.

 Presents Under The Tree 

Alltid några sista minuten julklappar kvar att inhandla. Tänk, jag lovar mig själv varje år att jag ska vara ute i god tid men av någon anledning så blir det inte så.

 Stacked Presents 

HRM!? Undrar jag om det kanske beror på åldern ändå. Inte för att man blivit gammal och gaggig utan för att man just tillhör kategorin vuxna. Man har inga föräldrar som vakar över en dygnet runt som talar om för en vad man måste göra i tid och otid. Nä, för i vuxen ålder kan man använda uttrycket "Jag gör det senare!" och skulle någon "äldre" säga något så kan man alltid skydda sig med, "Är det du eller jag som bor här?"   Teethy Så jag måste nog ändå säga att det är faktiskt ganska skönt att tillhöra kategorin vuxna för man kan ju alltid plocka fram barnet i sig precis när man vill. :D

Jag har alltid sagt och kommer alltid säga: "Man blir inte äldre än man gör sig!" och det mina kära vänner, stämmer hela vägen! Hihi!


Annars så har det inte hänt så mycket här än. Kallt som bara den är det ute. Bara tre ynka grader. Första nattfrosten har kommit också.

Se här bara på grannens tak. Brrr!

  


Kallt men vackert!

    


Med dessa soliga höstbilder så önskar jag er alla en underbar och härlig dag!


Kram på er!

 Blow Kiss 









Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Omröstning

Är nyfiken på er som varit duktiga och slutat röka. Hur gick ni till väga?
 Lade av på en gång.
 Trappade ner successivt.
 Använde mig av rökavvänjningsläkemedel t ex, Champix.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Och klockan är...

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

glitterhjärta


Ovido - Quiz & Flashcards